Life

A băut o cafea în aeroport și a fost la un pas de moarte. Ce a putut să pățească o tânără în câteva minute

O tânără a băut o cafea în aeroport și a fost la un pas de moarte. Cum a ajuns aceasta într-o astfel de situație? Nimeni nu își poate explica.
25.04.2024 | 14:30
A baut o cafea in aeroport si a fost la un pas de moarte Ce a putut sa pateasca o tanara in cateva minute
A băut o cafea în aeroport și a fost la un pas de moarte. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

O tânără a băut o cafea în aeroport și a fost la un pas de moarte. O simplă băutură avea să genereze un adevărat haos, atât pentru ea, cât și pentru apropiații săi. Ce a pățit aceasta și cum s-a întâmplat totul?

A băut o cafea în aeroport și a fost la un pas de moarte

Momente de panică pe aeroportul Son Sant Joan, situat în apropiere de capitala Palma, în Majorca. O femeie a băut o cafea de la un tonomat și a fost la un pas distanță de moarte.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 21 de ani lucrează pentru o companie aeriană. La un moment dat, aceasta a decis să bea o cafea. Iar cum în aeroport există numeroase tonomate, nu a stat prea mult pe gânduri.

În momentul în care a început să bea cafeaua, tânăra și-a dat seama că băutura avea un gust ciudat. Iar când s-a uitat mai atent în pahar avea să sufere un șoc total. Ce a observat aceasta?

ADVERTISEMENT

Se pare că în pahar putea fi observat un roi de insecte. Acestea se târau prin băutura. Nu a durat mult, iar tânăra a suferit un șoc anafilactic, potrivit dailymail.co.uk. Ce a pățit aceasta în continuare?

Ce a observat tânăra în paharul de cafea

La scurt timp i s-a umflat fața, iar gâtul o strângea destul de tare. Tânăra nu mai putea să respire, iar mai apoi a fost transportată de urgență la spital. După ce a băut o banală cafea în aeroport, aceasta a petrecut 36 de ore la terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu își poate explica cum s-a putut întâmpla așa ceva. Un lucru este cert și anume că situația a fost una cu adevărat gravă. Tânăra a primit adrenalină și alte medicamente pentru a putea supraviețui de la aeroport până la spital.

Iar cei apropiați nu au de gând să lase lucrurile așa. Drept urmare, a fost depusă deja o plângere împotriva aeroportului respectiv. Familia tinerei susține că prezența insectelor în tonomat, cu atât mai mult în cafea este o infracțiune.

ADVERTISEMENT

Acest lucru poate pune în pericol sănătatea anumitor persoane, dar și vătămarea acestora. Cazul a revoltat o mulțime de oameni și de asemenea i-a șocat în special pe cei care au obiceiul să consume o cafea în aeroport înainte de un zbor.

ADVERTISEMENT