News

A câștigat peste 3 milioane de dolari la loterie, dar banii parcă sunt un blestem. „Nu mai pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri”

A luat 3 milioande de dolari de la loterie dar acum se ascunde de oameni. „Nu mai pot ieși din casă, nu por merge nicăieri, îmi doresc să nu fi câștigat”
14.01.2024 | 20:48
A castigat peste 3 milioane de dolari la loterie dar banii parca sunt un blestem Nu mai pot iesi din casa nu pot merge nicaieri
Norocosul câștigător spune că nu mai știe acum cum să se ascundă de oameni / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din India care a câștigat o sumă uriașă la loterie a declarat că a primit atât de multe cereri de ajutor financiar încât regretă că a câștigat premiul cel mare. Acum nu mai știe cum să se ascundă de oameni.

Toată lumea vrea bani de la el

Anoop, un șofer din India, a câștigat la loterie o sumă impresionantă dar bucuria i s-a transformat rapid în îngrijorare. Asta pentru că bărbatul a fost asaltat de cereri de ajutor financiar: toată lumea voia bani de la el.

ADVERTISEMENT

Anoop, un șofer din statul Kerala (în sudul țării), a câștigat uriașa sumă de 250 de milioane de rupii (3,06 milioane de dolari, 2,9 milioane de lire sterline) la o loterie guvernamentală, la începutul lunii septembrie.

El a ajuns pe prima pagină a ziarelor naționale atunci când a câștigat premiul, cel mai mare oferit vreodată în acest stat pentru o loterie.

ADVERTISEMENT

Biletul, cumpărat cu banii din pușculița fiului

Anoop a cumpărat biletul câștigător pe 17 septembrie – cu o zi înainte de a zbura în Malaezia pentru a munci – după ce a luat bani din pușculița fiului său. După ce a apărut vestea câștigului său fabulos, familia sa a primit o mare acoperire mediatică, scrie BBC.

„Am fost foarte fericit când am câștigat”, a spus Anoop, într-un videoclip pe care l-a postat recent. „Erau o mulțime de oameni cu camere de luat vederi acasă la mine, eram fericiți”.

ADVERTISEMENT

Dar situația a scăpat curând de sub control, spune el. O săptămână mai târziu, el a postat un videoclip în care le cere străinilor să nu-l mai deranjeze, pe el și familia sa. „Îmi doresc să nu fi câștigat”, spune el. „Premiul al treilea ar fi putut fi mai bun”.

„Nu pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri”

Anoop spune în videoclip că se gândește să se mute din casa sa, doar pentru a nu mai auzi că i se cer bani și pentru a scăpa de atenția publică copleșitoare. „Nu pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri. Copilul meu este bolnav și nu-l pot duce la doctor”, spune el

ADVERTISEMENT

Anoop – care va primi 150 de milioane de rupii după impozitele guvernamentale – spune că oamenii încep să sosească la el acasă în fiecare dimineață. „Tot ce pot să le spun tuturor este că nu am primit încă nici un ban. Nimeni nu pare să înțeleagă problema mea, indiferent de câte ori o spun”, spune el.

Bărbatul a mai declarat că el și familia sa au stat la rude pentru a scăpa de năvala de cicălitori. Guvernul statului a declarat că va organiza un program de formare de o zi pentru Anoop privind gestionarea financiară, pentru a-l ajuta să folosească banii în mod corespunzător.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori