Life

A câștigat la loto o sumă la care mulți nici nu visează, dar în scurt timp a ajuns la pușcărie. În ce a putut să bage banii

A câștigat la loto o sumă la care mulți nici nu visează, dar în scurt timp a ajuns la pușcărie. În ce a investit marele câștigător?
05.11.2023 | 07:00
A castigat la loto o suma la care multi nici nu viseaza dar in scurt timp a ajuns la puscarie In ce a putut sa bage banii
A câștigat la loto o sumă la care mulți nici nu visează, dar în scurt timp a ajuns la pușcărie. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A câștigat la loto o sumă la care unii doar visează. În scurt timp însă, avea să intre în pușcărie. E ireal în ce a putut să investească un bărbat, suma care i-ar fi putut asigura un trai de vis.

A câștigat la loto o sumă la care mulți nici nu visează, dar în scurt timp a ajuns la pușcărie

Un bărbat a câștigat la loto o sumă la care unii doar visează. Putea să trăiască o viață de lux și să se bucure de bani. Cu toate astea, a decis să facă o investiție memorabilă. Aceasta avea să îl coste ”mai scump” decât ar fi crezut.

ADVERTISEMENT

Bărbatul despre care vorbim a câștigat aproape 3 milioane de dolari la loto. Este vorba despre Ronnie Music Jr, care a tras un bilet răzuibil norocos la loteria din Georgia în februarie 2015.

A plecat acasă cu 2,3 milioane de lire sterline, adică echivalentul a aproape 3 milioane de dolari. Deși mulți ar fi investit în proprietăți, ori poate afaceri legale, iată că bărbatul a avut o altă idee.

ADVERTISEMENT

Mai exact, bărbatul care a câștigat la loto nu și-a cumpărat o casă de vacanță și nu a mers la cumpărături. Nici nu a plecat în vacanțe, ci a decis să se ocupe de o afacere care avea să îl coste scump.

Ronnie Music Jr. și-a folosit o parte din câștigurile de la loterie pentru a ajuta la acoperirea unei rețele de trafic de droguri condusă din închisoarea de stat Calhoun din Georgia. Este vorba despre trafic de metamfetamină în mai multe state.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult și au apărut și problemele. Astfel, după ce a câștigat la loto, bărbatul a ajuns în închisoare, fiind acuzat de trafic de droguri. Și se pare că nu a fost singurul, pentru că evident, o astfel de ”afacere” are nevoie de sprijin.

O serie de co-conspiratori ai lui Music au fost arestați în septembrie 2015 în timp ce încercau să vândă peste 5 kg de metamfetamină. Despre aceasta se presupune că ar fi fost furnizată de Music.

ADVERTISEMENT

Cazul bărbatului i-a surprins și pe judecători

Bărbatului nu i-a păsat însă de cele întâmplate atunci, așa că și-a văzut mai departe de afacerile lui. Asta în condițiile în care cei care îl ajutau s-ar fi aflat deja în spatele gratiilor la acel moment.

“Domnul Music a observat tranzacția și arestarea, dar nu și-a încetat implicarea în afacerea cu droguri”, se arată într-un document al instanței. Iată însă că lucrurile nu aveau să dureze prea mult.

Music a fost arestat o lună mai târziu cu ajutorul unui informator. Acesta a fost găsit cu 22.000 de dolari, adică echivalentul a 17.000 de lire sterline în numerar. La acestea se mai adaugă și patru kilograme de metamfetamină.

La percheziția casei și a locului său de muncă, autoritățile au găsit și 11 arme de foc. De asemenea, au mai fost descoperite “inclusiv arme de tip asalt, o pușcă de vânătoare cu țeavă tăiată interzisă și un revolver furat”.

În final, Music a pledat vinovat pentru “conspirație pentru trafic de cantități mari de metamfetamină și pentru posesia de arme de foc”. Astfel, la data de 3 aprilie 2017, bărbatul, în vârstă de 46 de ani pe atunci, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare federală.

Cazul i-a surprins chiar pe judecători care nu au înțeles de ce a ales bărbatul care a câștigat la loto un astfel de drum. “Ai avut parte de un câștig pe care puțini în această lume îl au. Nimeni nu a risipit vreodată câștigurile la loterie într-un mod mai periculos și mai distructiv decât ai făcut-o tu”, a spus judecătoarea șefă a districtului SUA, Lisa Godby Wood, cea care l-a condamnat pe Music, potrivit ladbible.com.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
Ce lovitură pentru Real Madrid! Florentino Perez l-a convins pe celebrul antrenor și...
Ce lovitură pentru Real Madrid! Florentino Perez l-a convins pe celebrul antrenor și au bătut palma
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Cum se menţine Gigi Becali într-o formă excelentă la 65 de ani. Alimentul...
Cum se menţine Gigi Becali într-o formă excelentă la 65 de ani. Alimentul pe care-l mănâncă absolut în fiecare zi de ani de zile
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Cutremur în Biserica Ortodoxă! A MURIT... De azi, Îl slujește pe Dumnezeu în...
Cutremur în Biserica Ortodoxă! A MURIT... De azi, Îl slujește pe Dumnezeu în tinda Raiului
Dana Budeanu în lacrimi la emisiunea lui Victor Ciutacu
Dana Budeanu în lacrimi la emisiunea lui Victor Ciutacu
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!