Life

A comandat salată la restaurant, dar a găsit o bucată de carne neobișnuită. E ireal ce avea în farfurie

Eveniment de-a dreptul șocant pentru o femeie. A comandat o salată, iar vizita ei la restaurant s-a încheiat cu un apel la poliție
30.11.2023 | 19:50
A comandat salata la restaurant dar a gasit o bucata de carne neobisnuita E ireal ce avea in farfurie
O femeie s-a trezit cu o bucată de carne suspectă în salată Sursa foto: Pixabay, Freepik
ADVERTISEMENT

Farfuria cu surprize, așa poate descrie o femeie experiența sa la un restaurant. Dornică să mânânce o salată bună, aceasta s-a trezit cu o bucată de carne suspectă în farfurie. Când a descoperit de unde provenea, de fapt, nici nu i-a venit să creadă.

Salata care a trimis restaurantul în judecată

La finalul lunii noiembrie, unul dintre cele mai celebre restaurante din Statele Unite ale Americii s-a trezit cu un proces. O clientă nemulțumită de preparatul care i-a fost servit nu a stat prea mult pe gânduri și a căutat dreptatea în instanță.

ADVERTISEMENT

Femeia a mers la una dintre locațiile localului celebru pentru a se bucura de o salată. La un moment dat, în timp ce mânca preparatul comandat, a sesizat un aspect ciudat.

Femeia s-a trezit că mestecă un ingredient care nu ar trebui să se regăsească, sub nicio formă, în salata comandată. Furioasă și deranjată de cele întâmplate, femeie din Connecticut pe numele ei Allison Cozzi a pus mâna pe telefon și a sunat la poliție.

ADVERTISEMENT

Descoperirea sa de-a dreptul dezgustătoare a făcut-o pe Allison să intenteze un proces pe numele lanțului celebru de restaurante. Potrivit declarațiilor depuse la dosar și publicate de unilad.com, Allison a ajuns să mânânce ceva ce nu și-ar fi închipuit vreodată.

Femeia a avut parte de un șoc când a aflat proveniența cărnii

Teribilul eveniment s-a petrecut la începutul acestei primăveri, în luna aprilie. Atunci, femeia din Connecticut s-a oprit la una dintre locațiile restaurantului din Mount Kisco. A comandat ceea ce mânâncă de obicei, doar că a avut parte de o surpriză.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, aceasta s-a trezit că mestecă o bucată de carne de proveniență bizară. După ce s-a uitat mai bine, aceasta era de la un deget uman. Șocată și contrariată, aceasta a vrut să știe cum de a ajuns bucata de carne în salata ei.

În urma mai multor investigații efectuate la locația respectivă, Allison a aflat și răspunsul. Se pare că, în ziua cu pricina, managerul de restaurant a suferit un accident în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Acesta s-ar fi tăiat la deget și, într-o clipă de neatenție, bucăți mici de carne au scăpat în farfurie. Din nefericire, înainte de a ajunge la spital, acesta și colegii lui au servit rucola contaminată clienților.

ADVERTISEMENT
Tags: