Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

A cumpărat Gigi Becali 50% din Marius Ștefănescu? Reacție Sepsi. Exclusiv

Patronul celor de la Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a comentat informația de ultimă oră conform căreia Gigi Becali a mutat în culise și a cumpărat 50% din Marius Ștefănescu.
11.08.2023 | 13:14
A cumparat Gigi Becali 50 din Marius Stefanescu Reactie Sepsi Exclusiv
A cumpărat Gigi Becali 50% din Marius Ștefănescu? Reacție Sepsi. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cel care a oferit această informație în exclusivitate, în direct la FANATIK SUPERLIGA, a fost Horia Ivanovici, cel care a subliniat că Viitorul Cluj și-ar fi cedat procentele lui Gigi Becali. Așadar, fie Gigi Becali va forța transferul lui Ștefănescu de la Sepsi la FCSB, cel mai probabil la iarnă, fie va aștepta liniștit ca fotbalistul să se vândă pe multe milioane de euro în străinătate.

A cumpărat Gigi Becali 50% din Marius Ștefănescu?

”Avem o informație, foarte interesantă, voiam să vă întreb dacă prin culise ați auzit ceva. Informația este că, nu am apucat să o verificăm, poate ați auzit ceva, repet, este pe surse, nu am verificat-o. Gigi Becali ar fi cumpărat de la Viitorul Cluj partea de 50% a lui Ștefănescu”, a transmis Horia Ivanovici, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”Asta nu am de unde să știu, numai ei știu, noi nu avem cum să știm. Dacă a cumpărat 50% a lui Ștefănescu poate e cu gândul că vrea să cumpere jucătorul definitiv de la noi”, a replicat patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi. ”Asta e o mutare care vă convine, sau nu prea? Așa avem informația că a făcut o mutare de maestru în culise și ar fi cumpărat 50% din Ștefănescu, adică procentele deținute de Viitorul Cluj”, a insistat Horia Ivanovici.

În discuție a intervenit Robert Niță, cel care a oferit mai multe detalii referitor la această afacere. ”A luat 50% de la Cluj, îl redirecționează pe Vali Gheorghe la Sepsi, mai dă ceva bani și aduce un jucător de echipă națională, pe același profil cu Cordea, jucător bun, din anturajul echipei naționale”, a explicat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Laszlo Dioszegi a mărturisit că pe cei de la Sepsi îi interesează prea puțin cu cine vor împărți banii atunci când Ștefănescu se va vinde în străinătate, sau la Rapid, pe multe milioane de euro. Ca și o glumă, Vivi Răchită a subliniat că e posibil scenariul prin care Rapidul să plătească 2 milioane pe Ștefănescu și, implicit, să-i vireze 1 milion de euro în conturi lui Gigi Becali.

”Nu are nicio legătură, pe noi nu ne interesează a cui sunt 50%, la Cluj sau domnul Becali, ne-am dori să avem noi 100%. Cine are 50% nu ne interesează”, a explicat Dioszegi. ”Acum e clar că domnul Becali nu o să vă mai cedeze și vrea să vă ia dumneavoastră cei 50%”, a întrebat Horia Ivanovici, primind un răspuns clar: ”Dacă va fi o ofertă de nerefuzat pentru cei 50% discutăm, dar nu în momentul de față”.

ADVERTISEMENT

”100% că Ștefănescu e jucător foarte bun, se gândește că dacă vinde în străinătate 50% trebuie să-i dăm lui. Pentru el, dacă a făcut mutarea asta, sigur a făcut o alegere bună. Nu am discutat noi personal cu dânsul, e un lucru normal că vrea cele 50%, asta e contractul. Nu negociem, dacă așa am făcut acum 5 ani contractul, respectăm și gata, asta e. Dacă nu respectăm noi contractul de ce să mai cerem la alții să respecte contractul”, a concluzionat Dioszegi, momentul în care Vivi Răchită a glumit: Poate-l dă la Rapid pe 2 milioane și ia Gigi Becali 1 milion”.

Patronul celor de la Sepsi OSK a mărturisit în trecut, tot în direct și exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, că s-a întâlnit cu patronul celor de la Rapid, Dan Șucu, pentru a-l vinde pe Marius Ștefănescu, însă oferta a fost momentan declinată. Cei de la Sepsi vor aștepta, așadar, cel puțin până la iarnă pentru a vedea ce se întâmplă cu acest transfer, fiind decisiv și drumul european al echipei covăsnene.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro, și în premieră, pentru cei care vor să o revadă, de la 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Nu ratați FANATIK SUPERLIGA pentru că doar aici aveți cele mai tari exclusivități și cele mai tari declarații!

A cumpărat Gigi Becali 50% din Ștefănescu?

ADVERTISEMENT