Life

A depășit Ilinca Vandici episodul declarațiilor controversate despre femei și bărbați? Mesajul care a atras atenția tuturor

Ilinca Vandici a postat un text pe Instagram care le dă de gândit fanilor. Prezentatoarea de la Kanal D pare să fi trecut peste controversa iscată de declarațiile ei despre femei.
03.06.2022 | 11:56
A depasit Ilinca Vandici episodul declaratiilor controversate despre femei si barbati Mesajul care a atras atentia tuturor
Ilinca Vandici, prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici pare să învețe din propriile sale greșeli. Dacă în urmă cu ceva timp spunea cu tărie că femeia trebuie să se supună într-un fel sau altul bărbatului, acum vedeta vine cu un mesaj motivațional prin care militează subtil pentru independența doamnelor.

Ilinca Vandici dă sfaturi pe Instagram

În urma valului de critici care i-au fost adus, Ilinca Vandici ”și-a pus cenușă în cap”. A cerut scuze tuturor femeilor care s-ar fi putut simți lezate de comentariile sale.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, urmăritorii de pe Instagram ai vedetei au putut descoperi, de la prima oră a zilei, o altă Ilinca Vandici. Vedeta a scris despre acceptare și despre împăcarea cu sinele. Și-a încurajat fanii să nu țină cont de gura lumii și să creadă în forțele lor.

Evident, acest mesaj a fost recepționat în primul rând de către femei, după tot balamucul mediatic în care a fost prinsă Ilinca.

ADVERTISEMENT

„Când te-ai îmbrățișat ultima oară și ți-ai spus că te iubești și te accepți așa cum ești?”, și-a început Vandici postarea de pe Instagram.

„Nu trebuie să dai socoteală nimănui”

Pe de altă parte, gurile rele ar putea citi mesajul Ilincăi exact pe dos. Cei care vor să îi caute nod în papură vedetei ar putea spune că textul pe care l-a scris întărește cumva tot ce a declarat în urmă cu câteva săptămâni bune despre rolul pe care trebuie să îl aibă un bărbat într-o căsnicie/ familie.

ADVERTISEMENT

„Nu căuta aprobarea altora. Trăiește în acord cu vocea ta interioară. Fiecare om pe care îl întâlnești și care își dă cu părerea în ceea ce te privește are o percepție profund subiectivă. O viziune care este limitată de propriile sale credințe și de experiența sa de viață.

Ceea ce este adevărat sau valabil pentru om, poate să fie total greșit pentru altcineva. Nu trebuie să dai socoteală nimănui pentru ceea ce ești. Nu trebuie să dai socoteală pentru felul în care alegi să-ți trăiești viața.

ADVERTISEMENT

Ești fericit și mulțumit de tine? Asta este tot ce contează”, este o parte a mesajului scris de Ilinca, text care poate fi interpretat în funcție de fiecare.

ADVERTISEMENT