Life

A doua semifinală Românii au talent. Ce concurent speră la o minune

Vineri seară are loc cea de-a doua semifinală de la Românii au talent în care vor fi aleși următorii cinci finaliști. Aceștia se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.
20.05.2022 | 11:55
A doua semifinala Romanii au talent Ce concurent spera la o minune
A doua semifinală Românii au talent: cine urcă azi pe scenă. Foto: colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Vineri are loc cea de-a doua semifinală de la Românii au talent, în cadrul căreia se vor lupta 12 concurenți pentru un loc în finală. Iată mesajele acestora înainte de a urca pe scenă!

A doua semifinală de la Românii au talent, vineri seară

Vor urca 12 concurenți în această seară pe scena de la Românii au talent, în cadrul celei de-a doua semifinale, iar cei care vor decide cine merge mai departe, adică în marea finală, sunt cei de acasă.

ADVERTISEMENT

Andra are doi concurenți cărora le-a dat Golden Buzz ce vor încerca să câștige voturile publicului.

Cei care se luptă pentru un loc în finală sunt Mihail Kovali, X-Treme Brothers, Duo Gemini, Eva Nicolescu, Raluca Răducanu, Emanuel Ion, Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Aurel Niamțu și Anamaria Buțurcă.

ADVERTISEMENT

Doar cinci dintre acești se vor califica în marea finală de la Românii au talent, care are loc pe data de 27 mai și va fi transmisă în direct.

Ce mesaje au concurenții înainte de a doua semifinală de la Românii au talent

Cei 12 concurenți care vor urca pe scenă vineri seară au transmis mesajele lor în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Anamaria Buțurcă a vrut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o, inclusiv prietenilor și familiei. Semifinalista dorește ca cei de acasă să o voteze pentru pasiune și pentru moment.

Anamaria Buțurcă
Anamaria Buțurcă. Foto: Pro TV

„Cei care mă urmăresc vineri o să fie cei din familia mea, dintre prietenii și cunoștințele mele, dar o să fie și oameni pe care nu îi cunosc și sunt convinsă că se bucură pentru mine că am ajuns aici.

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc și vreau să le transmit să nu mă voteze pe mine ca persoană, ci pentru pasiunea mea, darul meu și momentul meu”, a spus semifinalista de la Românii au talent.

Înainte de cea de-a doua semifinală de la Românii au talent, Ana Maria Mircea spune că vrea să readucă în sufletele românilor iubirea pentru muzica populară, deoarece face parte din tradiția noastră.

Aceasta trebuie nu numai iubită, ci și trăită din plin, consideră concurenta.

Ana-Maria Mircea
Ana-Maria Mircea. Foto: Pro TV

„Aș vrea să mă voteze, deoarece eu vreau să le readuc în sufletele lor muzica populară autentică. Să nu renunțe niciodată la tradiția noastră românească, să o iubească și să o trăiască”, a declarat aceasta pentru FANATIK.

Aurel Niamțu, semifinalist la Românii au talent

Aurel Niamțu este concurentul care a primit Golden Buzz de la Andra și a fost trimis direct în semifinale. Acesta a avut un mesaj scurt înainte de a merge pe scenă în cea de-a doua semifinală Românii au talent.

„Vreau să le transmit tuturor celor de acasă că îi iubesc și le mulțumesc! Sper să fie alături de mine și să simtă emoția mea”, a transmis artistul.

Aurel Niamțu
Aurel Niamțu. Foto: Pro TV

Bianca Ciocîrlan urcă pe scena de la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală, cu speranța că momentul său va stârni emoție.

„Sper să vă placă momentul meu, îmi doresc să exprim un anumit sentiment și să vă fac să vă simțiți într-un anumit mod în care nu vă simțiți la un moment normal, ci să vă dau un sentiment special”, a transmis aceasta.

Bianca Ciocîrlan
Bianca Ciocîrlan. Foto: Pro TV

Bianca Mihalcea vrea să fie votată doar de persoanele care simt cu adevărat o emoție în timpul momentului său, dansul fiind reinterpretat de oricine „după sufletul lui”, după cum ne-a dezvăluit aceasta.

„Mi-ar plăcea tare mult să facă ceea ce simt. Dacă simt momentul meu, atunci să mă voteze.

Dacă nu simt, nu este nicio problemă, doar că aș vrea să perceapă momentul meu după sufletul lor.

Dansul poate fi reinterpretat și fiecare îl poate înțelege după sufletul lui”, a spus ea.

Bianca Mihalcea
Bianca Mihalcea. Foto: Pro TV

Ce spune Darius Mabda, cel care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete

Darius Mabda este nerăbdător să afle ce cred oamenii despre momentul pe care urmează să îl prezinte la Românii au talent.

Concurentul a primit golden buzz Mihai Bobonete și a fost trimis direct în semifinale, iar acum abia așteaptă să impresioneze.

Darius Mabda
Darius Mabda. Foto: Pro TV

„Sper să le placă, să simtă emoția pe care o transmit și să se bucure de momentul meu. Abia aștept să aflu părerea lor”, ne-a spus concurentul din cea de-a două semifinală Românii au talent.

Duo Gemini sunt gemenele din Ucraina care vor urca pe scenă în această seară din a doua semifinală Românii au talent. Aceasta au mărturisit că își vor spune povestea în cadrul emisiunii.

„Venim în această semifinală pentru a vă spune povestea noastră! Sperăm să vă placă și să ne fiți aproape”, au transmis ele.

Duo Gemini
Duo Gemini. Foto: Pro TV

Golden Buzz-ul Andrei, pe scenă, vineri seară

Emanuel Ion, cel care a primit Golden Buzz de la Andra, urcă și el pe scena faimoasei emisiuni. Înainte de a face acest lucru, el a ținut să le mulțumească celor care l-au susținut.

„Vreau să profit de moment și să le transmit multe mulțumiri tuturor celor care mă urmăresc și sper să aprecieze ceea ce fac”, a spus acesta.

Emanuel Ion
Emanuel Ion. Foto: Pro TV

Eva Nicolescu le transmite românilor că trebuie să își urmeze visul, dând propriul exemplu: după multă muncă, acum a ajuns în semifinala Românii au talent.

„Urmați-vă visul! Eu cânt de la nouă ani și chiar acum am reușit să ajung undeva, după cinci ani de canto și opt ani de pian. Acum am ajuns undeva”, a dezvăluit concurenta.

Eva Nicolescu
Eva Nicolescu. Foto: Pro TV

Pe de altă parte, alți concurenți cred în minuni! Mihail Kovali este încrezător că va fi protagonistul uneia în această seară, în semifinala Românii au talent.

„Un lucru aș vrea să spun tuturor – Credeți în minuni și ele se vor întâmpla”, a dezvăluit concurentul.

Mihail Kovali
Mihail Kovali. Foto: Pro TV

Raluca Răducanu este de părere că ar trebui să fie votată pentru că interpretează piesele din suflet și este convinsă că emoția va depăși scena și ecranele televizoarelor.

Raluca Răducanu
Raluca Răducanu. Foto: Pro TV

„Lumea ar trebui să mă voteze pentru că le cânt din suflet, sunt convinsă că o să rezoneze cu tot ce le-am pregătit eu, iar emoția va ajunge dincolo de micile ecrane”, a spus aceasta.

X-Treme Brothers este o trupă formată din trei membri. Aceștia au mai participat la faimosul concurs de talente și în anul 2012, moment când au ajuns în marea finală, dar nu au câștigat.

X-treme Brothers
X-treme Brothers. Foto: Pro TV

„Vă pregătim, încă o dată, ceva special și ce nu ați mai văzut. Sperăm să vă placă și să ne susțineți”, au spus aceștia.

ADVERTISEMENT