Life

A făcut o radiografie câinelui său. Când s-a uitat atent a încremenit de spaimă

Descoperirea unui bărbat după ce a făcut o radiografie câinelui său. Acesta s-a speriat cumplit când s-a uitat cu atenție.
04.01.2024 | 13:19
A facut o radiografie cainelui sau Cand sa uitat atent a incremenit de spaima
Ce a văzut un bărbat după ce a făcut o radiografie câinelui său. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat i-a făcut câinelui său o radiografie, însă ce a descoperit a fost ceva de necrezut. Patrupedul s-a simțit rău, așa că stăpânul a decis să-l ducă la veterinar. Medicul i-a recomandat acestuia și alte investigații pentru animalul de companie.

Ce a descoperit un bărbat după ce a făcut o radiografie câinelui său

Andy Richter, un cunoscut comedian, a publicat, în mediul online, radiografia câinelui prietenului său. Bărbatul a mers cu patrupedul său, din rasa pug, la veterinar, pentru analize și investigații, iar radiografia l-a speriat cumplit.

ADVERTISEMENT

În imagine a văzut ochii mari ai câinelui, cu capul mic, ceea ce îl făcea să arate înfricoșător. Imaginea i-a speriat și pe internauți și a devenit virală pe rețelele de socializare.

Fotografia publicată de Andy Richter a strâns peste 130.000 de reacții și comentarii. A fost preluată, apoi, și de alte publicații, deoarece imaginea este, cu adevărat, destul de stranie.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unii internauți au fost amuzați de cum arată câinele în radiografie. “Asta m-a făcut să râd incontrolabil pentru două minute pe ceas”, a scris cineva, potrivit Mirror.

Deși aspectul este unul care i-a uimit pe mulți, unii au recunoscut că ar putea visa urât după ce au privit imaginea cu radiografia. Totodată, au fost surprinși să vadă cât de mult seamănă cu aspectul câinelui din realitate.

ADVERTISEMENT

“Uimitor, Câinii din rasa pug sunt singurele ființe care arată în radiografie exact ca în realitate”, “Această poză este, în același timp, și cel mai drăguț, dar și cel mai înfricoșător lucru pe care l-am văzut în viața mea. Mulțumesc pentru coșmarurile pe care o să le am diseară”, au mai scris utilizatorii.

Motivul pentru care radiografia patrupedului arată așa

Veterinarul Rory Cowlam a explicat de ce radiografia câinelui arată așa. Medicul a spus că aspectul ciudat al câinelui reprezintă, de fapt, o consecință negativă a înmulțirii necontrolate.

ADVERTISEMENT

Anumite rase, printre care se numără și pug-ul, au brahicefalia, adică o deformare a anatomiei craniului. Acest lucru poate cauza mai multe probleme, cum ar fi cele de respirație.

Aceste rase trebuie protejate de înmulțirea excesivă și necontrolată, pentru că poate duce la asemenea probleme la exemplare. La oameni, brahicefalia este cunoscută drept “Sindromul capului plat”.

Mai exact, este vorba despre o problemă a capului care e rezultată din sudarea prematură a suturilor coronale ce duc la scurtarea diametrului longitudinal al craniului.

ADVERTISEMENT