Life

A fost batjocorită în copilărie pentru felul în care arăta, dar acum a devenit Miss. Transformarea incredibilă a unei tinere: “Există lumină la capătul tunelului”

O tânără a ajuns acum Miss, datorită frumuseții sale, contrar ironiilor pe care le-a primit în copilărie pe seama aspectului fizic.
19.10.2022 | 15:19
A fost batjocorita in copilarie pentru felul in care arata dar acum a devenit Miss Transformarea incredibila a unei tinere Exista lumina la capatul tunelului
Povestea de viață a Jessicăi Gagen, devenită Miss England 2022. Sursa foto: The Sun, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără din Marea Britanie are o poveste de viață, care este ca o lecție pentru mulți dintre noi. După ce în copilărie s-a confruntat cu ironii pe seama aspectului fizic, în prezent, la 26 de ani, a reușit să devină Miss England 2022.

A ajuns ”Miss” la 26 de ani, după ce în copilărie colegii o batjocoreau pentru cum arăta

Jessica Gagen a luat parte la concursul de frumusețe unde au participat 30 de tinere, dar ea le-a învins. Astfel, a devenit și prima roșcată din istoria Regatului Unit care a primit titlul de Miss.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru The Sun, Jessica a detaliat cum o batjocoreau colegii la școală. De multe ori a fost înjurată, scuipată și chiar arsă pentru că era roșcată.

Abia spre finalul liceului lucrurile s-au întors în favoarea ei. Atunci, ea și-a făcut un grup de prieteni și a început să învețe mai bine, astfel încât a ajuns și asistentă a directoarei.

ADVERTISEMENT

”Când am început școala secundară, am fost luată peste picior din cauza culorii părului meu și asta obișnuia să mă doboare. Dar spre sfârșitul liceului, lucrurile s-au schimbat.

Am luat note bune, am avut un grup de prieteni, am fost asistentă a directoarei. Întreaga mea călătorie în jurul Miss Anglia a fost pentru că am vrut să scot acest lucru la lumină”, a spus Jessica pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Sfatul Jessicăi pentru copiii batjocoriți la școală

”Miss England 2022” știe că sunt alți mulți copii care se regăsesc în trecutul ei dureros, de aceea încearcă să le încurajeze transmițându-le că nu va dura totul veșnic și că se va vedea și luminița de la capătul tunelului.

”Sunt copii care trec prin aceleași lucruri și vreau ca ei să știe că nu durează pentru totdeauna. Există lumină la capătul tunelului”, a mai declarat Jessica Gagen pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Miss England 2022 a avut scopul de a strânge donații pentru cei nevoiași. Jessica a reușit să adune 6.000 de lire sterline pentru organizații caritabile locale. Pentru asta, ea a rulat în 5.000 de costume zilnic, vreme de 96 de zile.

ADVERTISEMENT