Life

A fost una dintre cele mai bune actrițe din România, dar a fost părăsită de toți. Marinela Chelaru abia își duce traiul de pe o zi pe alta. Pensia mică pe care o încasează

Marinela Chelaru, actrița de comedie care a dat viață multor personaje, a ajuns să trăiască dintr-o pensie de nimic. Acum este într-o situație la care nu s-ar fi așteptat!
03.01.2024 | 22:29
A fost una dintre cele mai bune actrite din Romania dar a fost parasita de toti Marinela Chelaru abia isi duce traiul de pe o zi pe alta Pensia mica pe care o incaseaza
Marinela Chelaru, în vârstă de 64 de ani, nu mai are proiecte în derulare/ sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Marinela Chelaru, una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe de comedie din România, își duce acum bătrânețea în singurătate și cu o pensie de nimic din partea statului român. Și-ar dori să revină pe scenă, însă nimeni nu o mai cheamă ca pe vremuri! Ultima sa apariție televizată a fost în 2021, când a acceptat invitația de a apărea în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Marinela Chelaru nu mai apare la tv

Marinela Chelaru, în vârstă de 64 de ani, cea care încânta publicul de Revelion de-a lungul anilor, a ajuns să trăiască cu o pensie mizeră, care abia dacă îi ajunge pentru medicamente. Actrița și-ar dori să revină pe scenă și pe micile ecrane, dar realitatea este una crudă. Nimeni nu își mai aduce aminte de ea!

ADVERTISEMENT

În anii trecuți era nelipsită de la emisiunile tv și reușea să-i binedispună pe toți cu glumele sale, dar acum, Marinela Chelaru a fost nevoită să privească programele de sfârșit de an din fața televizorului.

Trăiește cu o pensie mică

După patru AVC-uri suferite, actrița a dezvăluit că nimeni nu o mai caută. După 40 de ani de carieră, artista este la limita supraviețuirii cu pensia pe care o încasează de la statul român: 1700 de lei.

ADVERTISEMENT

„Am ieșit cu 1400 lei pensie. Ne-au mai dat 300, acum am 1700. Dar medicamentele costă 4000. Și nu sunt toate compensate. Dacă nu-l aveam, dacă nu era soțul, era nasol. Dar ce să fac, să mă duc să mă milogesc? Niciodată!

La mine nu vrea să vină Moș Gerilă cam deloc, nicio dorință nu mi se îndeplinește. În aprilie am avut 4 AVC-uri și nu-mi revin. Mă enervează neputința mea. Sunt tăiată ca Iisus, sunt ciopârțită rău. Operată peste tot. După intervenția pe cord făceam genoflexiuni. Seara dinainte, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-am dorit doar ca operația să nu fie vizibilă. Și așa a fost. Același medic a operat-o și pe Marina Voica. Și uite ce cântă și dansează acum. Nu are treabă. Nu mă las. Trebuie să-mi fie bine, e nevoie să mai treacă ceva timp”, a mai completat aceasta.

ADVERTISEMENT

A fost uitată de toți

Din păcate, Marinela Chelaru este nevoită să se resemneze cu gândul că vremurile în care bucura telespectatorii nu se vor mai întoarce niciodată. Ea nu mai are niciun proiect și susține că nimeni nu a mai căutat-o de ceva timp.

„Nu mai am niciun proiect, nu m-a mai căutat nimeni. M-aș întoarce și la catedră, dacă m-ar chema. Dar nu mai au nevoie de mine. Așa sunt oamenii. Dar viața merge înainte. Mă descurc cum pot. Mă simt însă mult mai bine. Nu mă interesează nimic, de sănătate am nevoie. M-aș întoarce pe scenă, oriunde. Asta mi-e meseria. M-ar mai scoate din starea și situația în care sunt. Pentru că e greu”, a mărturisit fosta actriță a grupului Vouă, pentru Cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

A trebuit să se pensioneze din cauza problemelor de sănătate

În 2018, celebra actriță a suferit un infarct în 2018 care i-a schimbat complet viața. S-a retras de pe scenă și a fost nevoită să spună stop proiectelor de televiziune. La vremea respectivă, Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte. Deși a trecut cu bine peste operația pe cord, tot nu stă roz la capitolul sănătate.

„Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică, dacă a rezistat atâta. Un băiat de la Urgențe mi-a spus să respir, că altfel mă pierd. Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare.

M-am închinat și eu și am zis că nu-i adevărat. De-abia așteptam să ies din spital. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap”, a declarat Marinela, conform Playtech.ro. 

ADVERTISEMENT