Life

A ieșit la iveală cea mai mare durere a lui Relu Pănescu de la Survivor România: „M-a rugat să iau legătura cu fiica lui”

Relu Pănescu și-a deschis sufletul mai mult ca oricând la Survivor România. Veteranul echipei Războinicilor l-a rugat pe TJ să ia legătura cu fiica lui cea mare, în cazul în care va fi eliminat.
22.03.2022 | 21:10
A iesit la iveala cea mai mare durere a lui Relu Panescu de la Survivor Romania Ma rugat sa iau legatura cu fiica lui
ADVERTISEMENT

Relu Pănescu se mândrește cu familia lui. Bărbatul susține că la Survivor România și-a dat seama cel mai mult de importanța oamenilor dragi din viața sa. Cu toate acestea, războinicul ascunde o mare durere în suflet.

Relu Pănescu de la Survivor România vrea să reia legătura cu fata sa

Până acum a evitat să vorbească despre asta. În cele din urmă, și-a făcut curaj. Se pare că TJ Miles l-a inspirat să își expună viața cu bune și cu rele. Ba mai mult, l-a rugat pe tiktoker să ia legătura cu fata lui cea mare pentru a-i spune că vrea să reia relația cu ea.

ADVERTISEMENT

Aparent, se pare că Relu și fiica sa cea mare nu sunt foarte apropiați. Cu acest regret în inimă Relu se luptă zi de zi și încearcă să fie puternic pentru a deveni un exemplu pentru copiii și soția sa.

„Pentru mine familia este tot. Nu numai că mi s-a oferit tot ce mi-am dorit, ce am vrut. Am fost și iubit. Dragostea asta normal că vreau să o transmit mai departe. De aici și durerea că nu am legătura cu fiica mea mare”, i-a povestit cu lacrimi în ochi Relu lui Tiberiu Iordache, alias TJ Miles.

ADVERTISEMENT

„Ar fi frumos să îți susții tatăl”

„M-a rugat să iau legătura cu fiica lui. Vrea să se reconecteze cu tine. Ar fi frumos să îți susții tatăl”, a declarat apoi TJ la testimoniale. În același timp, influencerul speră să nu apuce să îi spună asta fetei lui Relu întrucât își dorește cu ardoare să nu fie eliminat, nu din vreun alt motiv.

Relu Pănescu și-a șters apoi lacrimile și a încercat să fie optimist. A transmis, practic, un mesaj de reconciliere față de fata lui. Rămâne de văzut dacă Pănescu va primi un semnal de acasă, dacă fiica lui cea mare va reacționa în perioada următoare. Până una alta, Relu trebuie să se reapropie de colegii săi, cu care nu are, de asemenea, o relație tocmai bună.

ADVERTISEMENT