Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„A început iar morișca! Ați văzut ce înseamnă Chiricheș?” Bănel a găsit hiba la FCSB

FCSB a fost egalată pe final de către U Cluj și a scos doar un punct în etapa cu numărul 11 a Ligii I. Formația lui Gigi Becali a schimbat cuplul de fundași la pauză, o mișcare ce nu este recomandată de către experții din fotbal.
03.10.2023 | 17:08
A inceput iar morisca Ati vazut ce inseamna Chiriches Banel a gasit hiba la FCSB
Banel Nicolita crede ca Vlad Chiriches este exponential pentru FCSB. sursa foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

FCSB a început partida de pe Național Arena cu o linie de fund formată din Dawa și Ngezana. Dawa a reușit să înscrie, dar a și greșit la golul marcat de U Cluj, motiv pentru care a fost schimbat de către antrenor. Nicoliță este de părere că altfel s-ar apăra echipa dacă Chiricheș ar fi pe teren.

Chiricheș, marele absent al FCSB-ului

“Cred eu, o problemă, din punctul meu de vedere, se schimbă jucătorii foarte mult. Iar a început pe linia de fund, iar morișca. Până acum noi îl criticam pe Chiricheș, vorbim de oameni, bine nu toți.

ADVERTISEMENT

Nu noi, dar vorbim în general. Ați văzut ce înseamnă Chiricheș? Dădea siguranță, ieșea cu mingea la picior, construia. Îl cizela pe Dawa, pentru că Chiricheș vorbea cu el în teren.

Îl acoperea, eu îl știu pe Chiricheș, comunicau foarte bine în teren. Pentru mine 100% e nevoie de Chiricheș. Chiar dacă… el e un jucător căruia nu îi este frică de joc. Are personalitate, iese cu mingea la picior”, a declarat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

FCSB e în scădere de formă

Echipa lui Becali pare a fi în scădere de formă după ce a înregistrat 2 egaluri în ultimele 3 partide. Aflată pe primul loc în Liga I, FCSB a remizat pe teren propriu cu U Cluj, scor 2-2. Cu două etape în urmă, formația antrenată de Charalambous a făcut 2-2 pe terenul Sibiului.

“Driblează, dă pase riscante, câștigă teren. Și ați văzut cât urcă, ajunge și la finalizare câte odată. Acum la ultimul meci ai lăsat adversarul să intre peste tine. Cinci meciuri la rând în care lasă adversarul să intre peste el.

ADVERTISEMENT

În momentul în care conduci doar cu un gol diferență. Uitați-vă la meciurile FCSB-ului. Au condus cu 2-1 în minutul 65, după care s-au retras. Nu văd pentru că au cel mai bun preparator din România”, a spus Bănel Nicoliță.

“Dacă aveai un antrenor pe bancă cu sânge în instalație, alta să fie fișa postului, să nu scrie elev cuminte. Asta scrie la el. Au pus băieții o poză și scire E.C. pe tricoul lui, adică elev cuminte”, a spus Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și exclusiv pe FANATIK.RO, de la 17:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCSB face prea multe schimbari

ADVERTISEMENT