News

A încercat să își umfle anvelopa mașinii cu stingătorul de incendiu, dar s-a umplut de spumă. Imagini virale cu un șofer din Cehia

Cum a încercat un conducător auto să își umfle anvelopa mașinii cu stingătorul de incendiu. Gestul său a devenit viral pe internet.
22.10.2023 | 23:05
A incercat sa isi umfle anvelopa masinii cu stingatorul de incendiu dar sa umplut de spuma Imagini virale cu un sofer din Cehia
A încercat să își umfle anvelopa mașinii cu stingătorul de incendiu. Colaj Fanatik/ Foto Captură
ADVERTISEMENT

Un șofer a încercat să își umfle anvelopa mașinii cu stingătorul de incendiu, dar s-a umplut de spumă. Imaginile au fost surprinse într-o benzinărie din Cehia, iar apoi au ajuns în mediul online, stârnind un val de reacții din partea internauților.

Un șofer a încercat să își umfle anvelopa mașinii cu stingătorul de incendiu

Pe înregistrarea video surprinsă de camerele de supraveghere se poate observa cum respectivul conducător auto intră în benzinărie, coboară din autoturism, iar apoi se îndreaptă spre stingătorul de incendiu. Îl ia și se duce la una dintre anvelopele mașinii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul pune furtunul pe supapă și activează stingătorul. Însă, spre surprinderea lui, este acoperit de spumă. După ce și-a dat seama de ispravă, șoferul s-a grăbit să pună extinctorul la locul lui, se curăță pe haine și se asigură că nu a fost văzut de oamenii din jur.

Apoi pleacă în benzinărie. Videoclipul a fost publicat pe Facebook de un internaut, care a lăsat și un comentariu ironic, conform Blesk: „Când afară este mai frig, este important să aveți cauciucuri umflate corespunzător.”

ADVERTISEMENT

Înregistrarea virală a unui șofer român, pe TikTok

Și un șofer român a devenit viral pe TikTok, după ce a postat un videoclip, însă foarte diferit în comparație cu cel din Cehia, care a fost făcut „cunoscut” fără voia lui. Românul, plecat de ani buni în Marea Britanie pentru a munci, a descris viața din afara granițelor.

Liviu Minea a spus, cu ochii în lacrimi, cât de greu este să lucreze departe de România și de familie. Postarea șoferului a mișcat foarte mulți oameni, care au redistribuit videoclipul, ajungând să devină viral.

ADVERTISEMENT

În situația lui Liviu sunt foarte mulți români, care se pare că au empatizat cu mesajul postat de șofer pe Tik-Tok. „Viaţa în străinătate? Viaţa în străinătate e foarte multă muncă.

Pleci noaptea, dimineaţa e noapte, te întorci seara, e noapte. Şi munceşti, munceşti să îţi asiguri un trai mai bun, un trai mai bun familiei tale. Şi viaţa asta de zi cu zi că de altceva, nu mai ai timp nici de tine.

ADVERTISEMENT

Te duci, te întorci, şi orele se duc, anii se duc. Parcă mai ieri ziceam: vin să stau trei luni de zile să adun un ban şi au trecut zece ani. Ce să faci?”, a fost mesajul postat pe Tik Tok de Liviu Minea, care a impresionat internetul.

ADVERTISEMENT
Tags: