Fotbal international

A jucat pentru FCSB, iar acum a ajuns să fie fugărit de suporteri: „L-au prins beat în bar!”. Video

23.03.2021 | 12:56
A jucat pentru FCSB iar acum a ajuns sa fie fugarit de suporteri Lau prins beat in bar Video
ADVERTISEMENT

Columbianul Dayro Moreno a jucat pentru FCSB, iar acum evoluează pentru bolivienii de la Oriente Petrolero. Recent, el a fost prins de fani beat într-un bar din orașul în care evoluează. 

Dayro Moreno a fost transferat de Gigi Becali în 2008, pentru mai bine de 1,7 milioane de euro, dar a avut și în România probleme de atitudine și a fost vândut înapoi la Once Caldas după două sezoane.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 35 de ani, Moreno s-a transferat la începutul anului în Bolivia și a fost primit cu încântare de fanii lui Oriente Petrolero, însă acum aceștia sunt furioși după ce l-au prins într-un bar, în stare de ebrietate.

A jucat pentru FCSB, iar acum a ajuns să fie fugărit de suporteri: „L-au prins în bar”

Cunoscut și de fanii roș-albaștrilor pentru ieșirile sale în decor, columbianul Dayro Moreno a reușit să o comită din nou, deși a ajuns la vârsta de 35 de ani. Transferat în Bolivia, atacantul a fost prins de un grup de fani beat, într-un bar.

ADVERTISEMENT

Aceștia au sunat imediat adunarea, iar mai mulți suporteri ai clubului Oriente Petrolero s-au adunat și l-au scos din localul în care se afla în stare de ebrietate.

Columbianul Dayro Moreno a fost surprins într-o cârciuma din Santa Cruz de la Sierra în timp ce era în stare de ebrietate. Suporterii lui Oriente Petrolero s-au deplasat la fața locului și l-au dat afară cu forța”, au scris cei de la semana.com.

ADVERTISEMENT

A încercat să fugă de suporteri

Pentru a scăpa de furia fanilor, Dayro Moreno a încercat să fugă, așa cum poate fi observat și din imaginile video. Aceștia nu i-au permis, însă, columbianului să evadeze fără a fi apostrofat.

Problema pentru Dayro Moreno este că suporterii lui Oriente Petrolero sunt extrem de furioși ca urmare a situației proaste în care se află echipa. Bolivienii au început sezonul cu două înfrângeri, 2-5 și 0-1.

ADVERTISEMENT

Deși era în ziua sa liberă, Moreno nu a fost iertat de suporteri, iar măsurile pe care le va lua clubul la presiunea acestora ar putea fi unele drastice.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,88 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT