Life

A luat un cățeluș de pe marginea drumului să-l salveze, dar vizita la veterinar l-a uimit. Ce animal era, de fapt

A luat un cățeluș de pe marginea drumului să-l salveze și apoi l-a dus la veterinar să se asigure că este bine. Dar l-a uimit ce a aflat acolo!
17.07.2023 | 10:29
A luat un catelus de pe marginea drumului sal salveze dar vizita la veterinar la uimit Ce animal era de fapt
Un bărbat a salvat un cățeluș de pe marginea drumului. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

A luat un cățeluș de pe marginea drumului să-l salveze, dar abia apoi a aflat că acesta era un animal foarte periculos.

Un bărbat a salvat un cățeluș de pe marginea drumului, dar a avut o surpriză mare

Un bărbat a salvat un cățeluș de pe marginea drumului pentru că i-a părut tare rău de el. L-a luat acasă și a avut grijă de el, doar că mulți au început să se întrebe cu privire la originea animalului.

ADVERTISEMENT

De altfel, și bărbatul în cauză, pe nume Marcy, a început să aibă unele suspiciuni. Și oricum, el voia să fie sigur că animalul este în stare perfectă de sănătate.

Având în vedere că acel cățeluș de pe marginea drumului fusese salvat din acel loc, el putea să aibă tot soiul de probleme invizibile pentru ochiul uman.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a postat totul pe Twitter, în speranța că va găsi stăpânii animalului. Acesta a crezut că puiul era al cuiva și ajunsese la marginea străzii din greșeala, sau că mama lui ar fi fost ucisă de vreo mașină.

Oamenii erau suspicioși cu privire la acest animal

Doar că la postarea făcută de Marcy, mulți oameni i-au scris că în niciun caz acel animal nu este un câine. Aceștia i-au transmis că avea acasă o vulpe!

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc pentru numeroasele tweeturi și opinii. (…) Voi confirma mai târziu cu medicul veterinar dacă este sau nu o vulpe”, a scris bărbatul pe Twitter.

Vizita la medicul veterinar l-a lămurit pe bărbatul care a încercat să facă o faptă bună. Acesta i-a transmis clar că nu avea un cățeluș acasă, ci o vulpiță!

ADVERTISEMENT

Apoi, bărbatul a făcut ce era necesar, adică să lase animalul înapoi în natură. El a predat vulpița către o fermă specializată, dar și așa, el a spus că speră să o poată vizita!

„Am finalizat predarea vulpii către ferma Kita Kitsune. Dacă aveți ocazia, m-aș bucura dacă ați putea să o vizitați pe Luna”, a transmis bărbatul pe Twitter.

ADVERTISEMENT