Life

A mers cu fiica sa la un control de rutină, dar a aflat că ea are cancer. Ce simptome avea: „Îl simțeam…”

Un fotomodel a fost diagnosticat cu cancer după ce a însoțit-o pe fiica sa la un concert de rutină. Cu ce probleme se confrunta femeia.
14.03.2024 | 23:26
A mers cu fiica sa la un control de rutina dar a aflat ca ea are cancer Ce simptome avea Il simteam
Un fotomodel a aflat că suferă de cancer după ce a mers la medic cu fiica sa. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Christie Brinkley, un fost supermodel, a dezvăluit cum a aflat că suferă de cancer. Ea a mers la un control de rutină împreună cu fiica sa, apoi i-a vorbit medicului despre simptomele sale. I s-a făcut imediat o biopsie.

Cum a aflat un fost fotomodel că suferă de cancer

Uneori, boala stă ascunsă până când nu mai poate fi tratată sau lupta este tot mai grea. Multe vedete de la noi și-au pierdut viața în ultima vreme, răpuse de cancer, printre care Rona Hartner, dar și manelistul Marius Țepeligă. 

ADVERTISEMENT

De aceea, medicii recomandă controale de rutină și analize cât mai dese. Importanța prevenției a simțit-o pe pielea sa și Christie Brinkley, un fost fotomodel, ce recent a împlinit vârsta de 70 de ani.

Ea a a mers la un control cu fiica sa. Aceasta din urmă avea programare la medicul dermatolog, iar fotomodelul a decis să o însoțească. La un moment dat, a cerut o părere pentru problema sa.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul simțea un punct atunci când se dădea cu fond de ten. Deși nu o deranja în restul timpului și avea dureri, era incomod, astfel că și-a dorit să afle despre ce este vorba.

Doctorul a examinat-o și a constatat că ceva nu este în regulă. Din acest motiv, fotomodelul a fost supus biopsiei, pentru a se descoperi care este problema cu „punctul” care o deranja.

ADVERTISEMENT

„Doctorul se uita la fiecare pistrui cu o lupă… nu era programarea mea, așa că nu aveam de gând să spun nimic. Dar la final am întrebat dacă ar putea să se uite la un punct micuț pe care îl simțeam în timp ce îmi aplicam fondul de ten.

S-a uitat și a știut imediat că era nevoie de o biopsie! A făcut-o atunci și acolo!”, a dezvăluit fotomodelul diagnosticat cu cancer, conform publicației străine nypost.com. 

ADVERTISEMENT

Se consideră norocoasă ca a aflat la timp

Așa a descoperit Christie Brinkley că are un carcinom bazocelular. Conform specialiștilor, acesta este cea mai răspândită formă de cancer de piele și cel mai frecvent tip de cancer din lume.

Fotomodelul consideră că a fost un noroc faptul că a descoperit la timp cancerul. În acest mod, a putut primi un tratament, iar sănătatea nu i-a fost pusă în pericol. „Vestea bună în cazul meu este că am descoperit la timp carcinomul bazocelular”, a povestit Christie.

ADVERTISEMENT