Life

A mers la medic pentru o întindere de mușchi și a murit după nu foarte mult timp: ”Era zâmbăreț și pus pe glume”. Povestea unui student i-a șocat pe mulți

A fost consultat de doctor pentru o întindere de mușchi, dar a primit un diagnostic crunt. Câteva luni mai târziu a încetat din viață. Era un tânăr student.
01.09.2023 | 17:27
A mers la medic pentru o intindere de muschi si a murit dupa nu foarte mult timp Era zambaret si pus pe glume Povestea unui student ia socat pe multi
A fost consultat de doctor pentru o întindere de mușchi, dar a primit un diagnostic crunt. Câteva luni mai târziu a încetat din viață. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

A mers la medic pentru o întindere de mușchi și a murit după nu foarte mult timp. Apropiații care l-au condus pe ultimul drum, în urmă cu puțină vreme, spun că „era zâmbăreţ şi pus pe glume”. Povestea unui student i-a șocat pe mulți.

A fost consultat de doctor pentru o întindere de mușchi, dar a primit un diagnostic crunt. Câteva luni mai târziu a încetat din viață

Dylan Lamb, un student din originar din Burton-upon-Trent, Staffordshire, Marea Britanie, fost consultat de doctor pentru o întindere de mușchi, dar a primit un diagnostic crunt. Era la începutul anului. Tânărul nu se aștepta la o astfel de veste.

ADVERTISEMENT

La doar 20 de ani a aflat că suferă de leucemie limfoblastică acută, cu celule T precursoare. La trei zile de la aflarea diagnosticului a început chimioterapia și a fost ajutat de foarte multe persoane pentru a depăși această situație.

Sute de oameni s-au mobilizat pentru a strânge banii necesari pentru o intervenție care ar fi trebuit să aibă loc în Statele Unite ale Americii. Datorită unei pagini GoFundMe s-au strâns în timp record 170.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Tot la acea vreme fotbalistul de la Manchester City, Jack Grealish, și mai mulți colegi au făcut donații. Cunoscutul sportiv i-a oferit  5.000 de lire sterline sperând că studentul se va face bine, dar din păcate, câteva luni mai târziu a încetat din viață.

Vestea tragică a fost împărtășită de familia sa, care a anunțat că tânărul de 20 de ani a murit în urmă cu câteva zile, fiind înconjurat de cei dragi. Dylan Lamb a fost descris în cei mai frumoși termeni de apropiați și de iubita sa.

ADVERTISEMENT

„A închis ochii pentru totdeauna înconjurat de familie, după ce şi-a luat rămas bun de la toţi prietenii cu o zi înainte și încă era zâmbăreţ şi pus pe glume”, a transmis familia printr-un mesaj de pe reţelele de socializare, potrivit The Sun.

Dylan Lamb, dureri cumplite înainte de deces

Dylan Lamb avea dureri cumplite înainte de deces. Dezvăluirea a fost făcută de iubita sa, Phoebe Cole, care suferă enorm după pierderea suferită. Tânăra a dezvăluit că leucemia a avansat foarte mult, starea lui de sănătate fiind una tot mai rea.

ADVERTISEMENT

„Și-a pierdut pofta de mâncare și i-a fost tot mai rău. Mama lui l-a dus la Urgenţe cu dureri insuportabile. Totul s-a întâmplat atât de repede, încât a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută cu celule T precursoare. 

Trei zile mai târziu făcea chimioterapie”, a spus iubita regretatului student, mai arată sursa menționată mai sus. Afecțiunea evoluează foarte rapid, cadrele medicale fiind de părere că este mai frecventă în rândul bărbaților.

ADVERTISEMENT
Tags: