Life

Un cunoscut influencer a murit la doar 23 de ani. Tânărul se pregătea de nuntă

Un renumit creator de conținut a decedat la numai 23 de ani. Bărbatul urma să se căsătorească peste foarte puțină vreme.
22.08.2023 | 09:01
Un cunoscut influencer a murit la doar 23 de ani Tanarul se pregatea de nunta
Un renumit creator de conținut a decedat la numai 23 de ani. Bărbatul urma să se căsătorească. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Un cunoscut influencer a murit la doar 23 de ani. Tânărul se pregătea de nuntă. Vestea nefericită a fost confirmată de aleasa inimii sale, care a lăsat un mesaj emoționant și în același timp dureros pe rețelele de socializare.

Un renumit creator de conținut a decedat la numai 23 de ani. Bărbatul urma să se căsătorească

Un renumit creator de conținut a decedat la numai 23 de ani, în urma unui accident de motocicletă. Bărbatul urma să se căsătorească, după ce pe data de 3 iulie anunța că s-a logodit prin intermediul unei filmări.

ADVERTISEMENT

Tânărul, pe numele său Burak Can Tas, adora mersul pe două roți, însă această pasiune i-a adus sfârșitul. Potrivit presei internaționale, influencerul a încetat din viață în timp ce conducea prin Aldana, Turcia.

Motocicleta ar fi lovit un câine, lucru care l-a făcut pe creatorul de conținut să piardă controlul și să cadă. La fața locului s-au deplasat oamenii legii și o Ambulanță care l-a preluat și l-a dus la cea mai apropiată unitate medicală.

ADVERTISEMENT

Din păcate, doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Burak Can Tas a murit din cauza rănilor suferite, lăsând în urma sa o familie îndoliată și o logodnică. Urma să ajungă la altar peste numai câteva săptămâni.

Iubita regretatului influencer, Yaren Kara, a anunțat că traversează o perioadă neplăcută, dar este recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-a avut alături de cel care ar fi trebuit să-i devină soț.

ADVERTISEMENT
Burak Can Tas și logodnica sa, Yaren Kara
Burak Can Tas și logodnica sa, Yaren Kara. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Burak Can Tas, plâns de logodnica sa

Burak Can Tas este plâns de logodnica sa, Yaren Kara, cu care avea o relație sentimentală de mai bine de un an. Cei doi s-au logodit la începutul lunii iulie și aveau în plan să se căsătorească, tânăra simțindu-i acum dorul și lipsa.

„Până acum nu am știut să iubesc sau să fiu iubită… Am învățat cu tine, iubirea mea. Îți sunt recunoscătoare că ai văzut mereu binele din mine și că mi-ai fost mereu alături. Sunt gata să conduc orice drum cu tine pentru tot restul vieții mele.

ADVERTISEMENT

Tu ești aripa mea, mama mea, tatăl meu, fratele meu, sora mea, cel mai apropiat prieten al meu, totul. Dumnezeu meu mă va lua din nou în brațe în curând. Ne vom reuni”, a scris iubita influencerului pe Instagram.

Tânăra a mai subliniat că a închis toate comentariile pentru că nu vrea să fie rănită și mai mult. În plus, deține contul de socializare al lui Burak Can Tas și telefonul acestuia, dorindu-și să adune toate amintirile frumoase pe care le-au trăit împreună.

Logodnica regretatului creator de conținut și-a arătat iubirea necondiționată, făcând și o promisiune importantă. Yaren Kara va intra pe social media în perioada următoare numai pentru a vedea imaginile cu zâmbetul iubitului ei.

ADVERTISEMENT