Fotbal intern

A murit Adrian Lucaci! Fostul fundaș de la UTA, Steaua și U Cluj avea 53 de ani

12.04.2020 | 20:33
A murit Adrian Lucaci Fostul fundas de la UTA Steaua si U Cluj avea 53 de ani
ADVERTISEMENT

Adrian Lucaci, fost fundaș la UTA, Steaua, Sportul și U Cluj în anii ’80 și ’90, a decedat duminică, la 53 de ani. Jucătorul cu 190 de meciuri la nivelul primei ligi ocupa din 2014 funcția de președinte al AJF Arad, dar în ultima perioadă s-a confruntat cu o boală necruțătoare.

A murit Adrian Lucaci

Adrian Lucaci a fost o prezență constantă în primele două ligi fotbalistice din România în 1980 și 1980, bifând peste 340 de meciuri oficiale pentru UTA, Steaua, Sportul Studențesc și Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

La 23 de ani de la retragerea din fotbal, de la UTA, club la care a făcut primii pași în sport, Adrian Lucaci a decedat, la 53 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Fostul fundaș a fost implicat activ în fotbalul arădean și după retragere. Din 2010 a fost membru al departamentului Competiții de la AJF Arad, iar patru ani mai târziu a devenit președintele forului local.

ADVERTISEMENT
  • 190 de meciuri a bifat Adrian Lucaci la nivelul primei divizii
  • 53 de ani avea fostul fundaș de la UTA, Steaua București, Sportul Studențesc și U Cluj

„Un simbol al fotbalului arădean”

Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, a reacționat, pe contul personal de Facebook, după decesul lui Adrian Lucaci.

ADVERTISEMENT

Respect. S-a stins din viață Adrian Lucaci, un simbol al fotbalului arădean. Am lucrat împreună la proiecte de dezvoltare a fotbalului, a fost un om puternic, energic, care nu se dădea bătut, în ciuda unei boli cumplite.

Adrian, le vom duce la bun sfârșit și ne vom aminti de pasiunea ta. Dumnezeu să-l odihnească în pace, condoleanțe familiei!”, a notat Sergiu Bîlcea.

ADVERTISEMENT