Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!”

Transferul lui Florinel Coman în Qatar ar putea intra în impas. Gigi Becali a dezvăluit că nu e de acord ca echipa din Golf să plătească în rate clauza de reziliere.
26.04.2024 | 13:00
Transferul lui Florinel Coman in Qatar in impas Gigi Becali dezvaluie cum poate cadea mutarea Sunt idiot Nu sunt
Gigi Becali şi Florinel Coman. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este unul dintre oamenii de titlu ai lui Gigi Becali la FCSB. Atacantul este golgheter în SuperLiga şi a pus umărul serios la parcursul aproape perfect al roş-albaştrilor în actuala stagiune.

Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu va accepta ca cele 5 milioane de euro care reprezintă clauza de reziliere a contractului lui Coman să fie plătită în rate de cei de la Al Duhail. Mai mult, e gata să îi dea fotbalistului un bonus de 500.000 de euro dacă joacă în preliminariile Champions League:

ADVERTISEMENT

“Cum vine asta? Să plătească o clauză în rate? Banii trebuie să îi plătească jucătorul ca să rămână liber. Ei (n.r. clubul) pot plăti clauza, dar o comisie UEFA trebuie să aprobe şi să devină liber.

Pot să propună varianta de transfer, astfel încât să plătească banii în rate. De ce nu i-am primit pe cei din Qatar? Eu sunt dispus să îi dau lui Coman 500.000 de euro ca să mai joace 5-6 meciuri la FCSB (n.r. în preliminarii). 

ADVERTISEMENT

“Eu abia aştept să nu dea banii. Sunt idiot? Nu sunt! Sunt păcătos, sunt trufaş, dar idiot nu sunt! Am inteligenţă”

Cu să mai accept să îmi dea banii şi în rate? Eu abia aştept să nu dea banii. Îmi pare rău de el, deşi nu îmi pare nici de el. Joacă bine la Euro poate se transferă la o echipă din Europa. 

Un jucător pe care nu vreau să îl vând şi care poate să îmi aducă 50 de milioane să îl dau cu 5 milioane şi în rate? Sunt idiot? Nu sunt! Sunt păcătos, sunt trufaş, dar idiot nu sunt! Am inteligenţă. 

ADVERTISEMENT

Să zicem că are o ofertă şi e plătită clauza. Qatarezii încep în septembrie, el poate vorbi să vină din septembrie. Primeşti 500.000 ca să mai joci cinci meciuri sau trei sau două.

“În Champions League ia 500.000 de euro”

Domnul ştie. E posibil să ne scoată.Dacă intrăm în Conference League ia 100.000 sau 200.000, în Europa League ia 300.000 de euro, în Champions League ia 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cât iau aşa dau. Voi nu mă cunoaşteţi pe mine? Eu aşa fac. Şi ştiţi deja acest lucru”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!”

ADVERTISEMENT