Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Număr uriaș de bilete vândute pentru meciul FCSB – Farul: „Titlul 27, în ziua de 27”

S-a vândut un număr uriaș de bilete pentru FCSB - Farul Constanța! Roș-albaștrii au nevoie de un singur punct ca să devină matematic campioni
26.04.2024 | 13:41
Numar urias de bilete vandute pentru meciul FCSB  Farul Titlul 27 in ziua de 27
Număr uriaș de bilete vândute pentru meciul FCSB - Farul: „Titlul 27, în ziua de 27” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

E interes uriaș printre suporterii FCSB pentru partida cu Farul, programată sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30. Fanii dau năvală pe Arena Națională în speranța că echipa lui Charalambous va lua punctul care să îi facă campioni.

Câte bilete s-au vândut la FCSB – Farul. Fanii roș-albaștrilor așteaptă titlul 27, în ziua de 27

„Mesajul e Rocada, Cristi, pentru că a vrut cineva să le aranjeze așa, cineva de foarte sus, ca în ziua de 27 să se câștige titlul cu numărul 27. Poate mai dă și numărul 27 gol, Darius Olaru, și chiar acasă, în fața echipei care s-a bucurat anul trecut în fața fecesebiștilor.

ADVERTISEMENT

Cineva a vrut să le ordoneze. Probabil acum cei care țin cu FCSB se bucură că nu au bătut pe Rapid, că n-au bătut la Sf. Gheorghe, pentru a se bucura împreună pe un stadion care se anunță plin mâine seară Național Arena.

Eu spun că acesta va fi titlul cu numărul 27, pentru că toată lumea consideră că această echipă e continuatoarea de drept a fostei secții de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei. Pentru farmecul emisiunii, eu zic că e titlul 27, în ziua de 27. Să marcheze și numărul 27.

ADVERTISEMENT

Mai trebuie un lucru să conducă cu 2-0 și să bată FCSB cu 3-2, ca să fie totul la fel”, a declarat Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Și să bată FCSB cu 7-2, ca să fie tot 27”, a adăugat Andrei Vochin.

„Mai plin decât cu Rapid”

Gabi Safta e convins că vor fi mai mulți spectatori pe Arena Națională decât la FCSB – Rapid 2-2. Atunci, pe cel mai mare stadion din țară au asistat la meci 45.143 de oameni, record absolut în acest sezon de SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Până aseară s-au vândut 20.354 de bilete”, a completat Gabi Safta. „Deci până mâine se vor vinde 27.000 de bilete”, a mai spus Vochin. „În minutul 27 să oprească meciul un minut”, s-a amuzat Dănuț Lupu.

„Se anunță un stadion mai plin decât la meciul cu Rapid. Pentru că se vor deschide mai multe sectoare inclusiv în peluza aceea de la Mega Mall”, a conchis Safta.

ADVERTISEMENT

CATE BILETE s-au vandut pentru FCSB - Farul: “SE ANUNTA UN STADION PLIN”

Tags: