Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Întâlnirea titanilor: Ion Țiriac, Nicolae Badea și Lucescu! „Mutăm toate centrele de la Dinamo acolo. Nea Mircea va fi și acționar, și manager”

Dănuţ Lupu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Ion Ţiriac, Nicolae Badea şi Mircea Lucescu au pus bazele unui parteneriat care să ducă la renaşterea clubului.
26.04.2024 | 13:17
Intalnirea titanilor Ion Tiriac Nicolae Badea si Lucescu Mutam toate centrele de la Dinamo acolo Nea Mircea va fi si actionar si manager
Întâlnirea titanilor: Ion Țiriac, Nicolae Badea și Lucescu! „Mutăm toate centrele de la Dinamo acolo. Nea Mircea va fi și acționar, și manager”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există trei echipe Dinamo în acest moment, iar clubul din SuperLiga este în acest moment pe loc direct retrogradabil. De mult timp se vorbeşte despre unirea forţelor astfel încât să fie un singur Dinamo.

Întâlnirea titanilor: Ion Țiriac, Nicolae Badea și Lucescu: “O să mutăm toate centrele acolo”

Iar în acest sens a avut loc o întâlnire a titanilor. Dănuţ Lupu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Nicolae Badea şi Ion Ţiriac au bătut palma pentru un parteneriat şi sunt şanse mari ca Mircea Lucescu să se alăture:

ADVERTISEMENT

“Au avut o întâlnire cei trei. Din câte ştiu, a rămas ca nea Mircea să mai fie convins. Domnul Ţiriac cu domnul Badea au bătut palma. Din vară vreau să facem Academia de fotbal “Ion Ţiriac” Dinamo la Granitul.

O să mutăm toate centrele acolo. O să o dea în folosinţă celor de la SC Dinamo 1948. O să mai facă un teren la Granitul, încă două terenuri la Otopeni. Suntem la început. Lumea îşi doreşte. 

ADVERTISEMENT

“Cine credeţi că se va ocupa de toate? Tot nea Mircea. I-au dat varianta pe care o doreşte dânsul. Şi acţionar, şi manager”

Eu nu cred că domnul Ţiriac dacă a spus ceva, nu se va ţine de cuvânt. Vorbim de Dinamo, suntem în Liga a IV-a noi. Ne vom forma. Uşor, uşor, o să vedeţi că domnul Badea le va rezolva pe toate.

Cine credeţi că se va ocupa de toate? Tot nea Mircea. I-au dat varianta pe care o doreşte dânsul. Şi acţionar, şi manager. Din câte ştiu eu, doamna Neli (n.r. soţia lui Mircea Lucescu) este puţin bolnavă.

ADVERTISEMENT

“Este şi o problemă cu stema cu câinii. La anul nu o să mai joace cu ea”

Cred că ar vrea să mai stea pe acasă. Eu mi-aş dori ca el să mai meargă să antreneze. Dar în condiţiile în care nu va ajunge la o înţelegere şi doamna Neli îl va convinge să mai stea pe acasă, cred că se va alătura proiectului domnului Badea.

Sunt doi-trei ani până când va fi un singur Dinamo. Eu aşa cred. Ar trebui să înţeleagă şi ei. O echipă competitivă poţi să o faci doar cu oameni potenţi financiar. Să lase puţin orgoliul la o parte. 

ADVERTISEMENT

Este şi o problemă cu stema cu câinii. La anul nu o să mai joace cu ea. Este emblema domnului Badea”, a spus Dănuţ Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

Întâlnirea titanilor: Ion Țiriac, Nicolae Badea și Lucescu! „Mutăm toate centrele de la Dinamo acolo. Nea Mircea va fi și acționar, și manager”

ADVERTISEMENT