Life

A murit cel mai bătrân om din lume. De ce i se spunea bărbatul cu coarne

A decedat cea mai bătrână persoană de pe pământ. Motivul pentru care acest om era numit bărbatul cu coarne de ceilalți.
16.03.2023 | 23:21
A murit cel mai batran om din lume De ce i se spunea barbatul cu coarne
A decedat cea mai bătrână persoană de pe pământ. Motivul pentru care acest om era numit bărbatul cu coarne de ceilalți. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

A murit cel mai bătrân om din lume, la numai câteva zile după ce fusese supus la o intervenție nepotrivită. De ce i se spunea bărbatul cu coarne și care au fost cauzele care i-au accelerat moartea care a survenit după 100 de ani.

A decedat cea mai bătrână persoană de pe pământ. Motivul pentru care acest om era numit bărbatul cu coarne de ceilalți

Ali Anter, cunoscut ca cea mai bătrână persoană de pe pământ, a decedat, anunță Mirror. Vârsta reală a acestui bărbat a depășit 100 de ani, apropiații declarând că avea 140 de ani, aspect care nu a fost verificat.

ADVERTISEMENT

Problemele medicale l-au afectat enorm în ultima perioadă, mai ales după ce în mediul virtual a apărut o filmare în care este supus la o intervenție neașteptată. Omul din Yemen era numit bărbatul cu coarne de ceilalți din cauza afecțiunii misterioase pe care o avea.

Din păcate, boala a dus la creșterea unor excrescențe noduroase pe cap pe care a încercat să le îndepărteze. Cu 3 zile înainte de anunțul decesului a apărut în social media o filmare alături de un presupus medic.

ADVERTISEMENT

Individul a încercat să îi taie excrescențele lui Ali Anter coarnele cu un instrument încins. Aceste coarne erau poziționate pe ambele părți ale frunții, iar unul crescuse într-o formă spiralată în jos și trecea pe lângă fața sa până la nivelul gurii.

Bărbatul cu coarne avea 140 de ani
Bărbatul cu coarne avea 140 de ani. Sursa foto: captură video Youtube

Care a fost cauza morții, de fapt, a bărbatului cu coarne

Foarte multă lume crede că Ali Anter a încetat din viață din cauza intervenției la care a fost supus, însă un membru al familiei neagă acest lucru. Cu toate acestea cei dragi cred că „modul primitiv” de amputare a coarnelor i-ar fi putut acelera moartea.

ADVERTISEMENT

Presa locală raportează că bărbatul și-a păstrat memoria până în jurul anului 2017. Cert este că de atunci deteriorarea sănătății sale fizice și psihice s-a accentuat și ar fi cauzat moartea celui mai bătrân om de pe pământ.

Se spune că a lăsat în urma sa 70 de nepoți. În momentul de față, cel mai în vârstă bărbat în viață cunoscut este Juan Vicente Pérez din Venezuela. Sursa menționată mai arată că acesta are vârsta de 113 ani și 293 de zile.

ADVERTISEMENT

Ce boală avea cel mai bătrân bărbat din lume

Coarnele care ieșeau din capul celui mai bătrân bărbat din lume, Ali Anter, ar putea fi de natură cutanată. Cadrele medicale presupun că este vorba de tumori ale pielii care apar în mod frecvent la pacienții mai în vârstă.

Se pare că afecțiunea se întâlnește cel mai des la persoanele cu pielea mai închisă, fiind vorba de leziuni cutanate benigne, premaligne sau maligne. În unele cazuri, acestea sunt asociate cu expunerea la soare și alte surse de radiații UV.

ADVERTISEMENT