Life

Cum arată ”fetița păianjen”. A venit pe lume cu patru mâini și patru picioare

Ce înfățișare are ”fetița păianjen”, care are patru mâini și patru picioare. Care este povestea copilei în vârstă de 3 ani.
30.01.2023 | 17:50
Cum arata fetita paianjen A venit pe lume cu patru maini si patru picioare
Ce înfățișare are ”fetița păianjen”, care are patru mâini și patru picioare. Care este povestea copilei. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cum arată ”fetița păianjen”. Copila de 3 ani a venit pe lume într-un sat din Nawade, Bihar, India. Un videoclip care arată starea de sănătate a micuței a fost distribuit recent pe mai multe rețele de socializare.

Ce înfățișare are ”fetița păianjen”, care are patru mâini și patru picioare. Care este povestea copilei

Usha Devi este mama unei fetițe în vârstă de 3 ani care s-a născut cu patru mâini și patru picioare. Femeia din India speră ca autoritățile locale să o ajute pe copilă pentru a avea o viață normală și un trai decent.

ADVERTISEMENT

Micuța s-a născut cu membre suplimentare care sunt atașate de talie, după cum se poate observa dintr-o fimare care apare pe canalul de Youtube Rare Shot. Aceasta este ținută în brațe de una dintre surorile mai mari.

A venit pe lume cu această malformație, însă din fericire, este capabilă să stea pe cele două picioare funcționale. În plus, fetița de 3 ani își folosească pe deplin brațele, în timp ce cele ”suplimentare” rămân nemișcate.

ADVERTISEMENT

Potrivit Mirror, familia copilului roagă oamenii să ajute la strângerea de fonduri suficiente pentru o operație necesară fetiței. Rudele acesteia susțin că membrele suplimentare îi afectează viața. Sursa menționată mai arată, că și fiul de 11 ani al familiei s-a născut la rândul său cu un handicap.

Copii născuți cu membre multiple. Ce s-a întâmplat cu ei

Cazul nu este unul singura în India, unde în anul 2015 a venit pe lume un alt copil, de această dată cu opt membre. Băiețelul s-a născut cu patru picioare și patru brațe, doctorii precizând că este rezultatul unui defect congenital de la un geamăn unitar subdezvoltat.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv credincioșii din India s-au adunat în micul oraș Dumri-Isri pentru a sărbători sosirea bebelușului. Locuitorii din zonă consideră că este o reîncarnare a zeului hindus Ganesha.

De asemenea, în 2010 un băiețel de 7 ani a ajuns să fie venerat de hinduși pentru asemănarea cu zeul Visnu.  O altă fetiță născută cu membre multiple a fost operată pe socoteala unui spital, operația ajungând la suma de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Intervenția chirurgicală s-a efectuat cu mare suuces în Bangalore, după ce o perioadă foarte lungă micuța fusese idolatrizată drept un copil cu puteri divine.

ADVERTISEMENT
Tags: