News

A murit doctorul Ilie Stanciu. Lumea medicală, în doliu: “A ajutat mii şi mii de bolnavi”

Este doliu în sistemul medical argeșean. S-a stins din viață renumitul doctor reumatolog Ilie Stanciu. A lucrat ani buni la Spitalul Județean de Urgență Pitești și la Spitalul Sfântul Nicolae din zonă.
17.05.2022 | 07:14
A murit doctorul Ilie Stanciu Lumea medicala in doliu A ajutat mii si mii de bolnavi
Doctorul Ilie Stanciu avea un fiu mort de mai bine de zece ani. Sursa foto: Argeș Press
ADVERTISEMENT

Doliu în sistemul medical din Argeș. Doctorul reumatolog Ilie Stanciu a murit, în urma lui lăsând multă durere. Toți cei care l-au cunoscut și-au luat rămas-bun de la el.

Colegii de breaslă, îndurerați de pierderea dr. Ilie Stanciu

Decesul a avut loc duminică și a fost anunțat de un coleg de breaslă al dr. Ilie Stanciu, mai exact, de către directorul Spitalului Sf. Nicolae, care și-a exprimat regretul profund, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În același mesaj, cadrul medical precizează că dr. Ilie Stanciu se va întâlni acum în Ceruri cu fiul lui, care a pierit în urmă cu mai bine de zece ani, la doar 21 de ani. Directorul  Spitalului Sf. Nicolae din Argeș a subliniat și profesionalismul de care a dat dovadă în activitatea sa dr. Ilie Stanciu.

《 FUGIT IRREPARABILE TEMPUS!

Am pierdut azi un prieten, un coleg, un OM care a trăit demn și modest, care a ajutat mii și mii de bolnavi cu abnegație și profesionalism.

ADVERTISEMENT

Viața a fost dură cu dânsul, și-a pierdut fiul de 21 de ani, dar a continuat să profeseze cu și mai multă dăruire! A fost o onoare pentru mine să îl am alături, dar și ca model de specialist.

ODIHNEASCĂ-SE ÎN PACE!”, a scris, pe facebook, dr. Fidan Osman, cea care deține funcția de director al Spitalului Sf. Nicolae, citată de presa locală Argeș Press.

ADVERTISEMENT

Cum și-a pierdut fiul regretatul medic

În urmă cu mai bine de un deceniu, o tragedie avea să-i marcheze viața dr. Ilie Stanciu. I-a murit fiul de doar 21 de ani, într-un accident rutier.

Nefericita întâmplare a avut loc pe strada Smeurei, din Pitești. De atunci, cadrul medical s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

Durerea sufletească l-a făcut să se transforme dintr-un om cu simțul umorului, la unul deprimat. Mulți dintre cei apropiați l-au văzut, adesea, mergând pe stradă posomorât.

Dr. Ilie Stanciu a lucrat ani buni la Spitalul Județean de Urgență Pitești. După ce s-a pensionat, și-a mutat activitatea la Spitalul Sfântul Nicolae.

ADVERTISEMENT
Tags: