News

Tragedie la Mediaș. Un medic a fost găsit mort într-o pădure. A lăsat un bilet de adio pentru fiul lui

Un medic din Mediaș a fost găsit mort într-o pădure. Bărbatul era dat dispărut de două săptămâni. I s-a descoperit și un bilet de adio, lăsat pentru fiul lui.
07.05.2022 | 20:24
Tragedie la Medias Un medic a fost gasit mort intro padure A lasat un bilet de adio pentru fiul lui
Ce scria pe biletul pe care l-a lăsat medicul pentru fiul său. Sursa foto: IPJ Cluj/Antena 3
ADVERTISEMENT

Tragedie în Mediaș. Medicul Ştefan Budăi, dat dispărut de familie încă de la finalul lunii aprilie, a fost găsit mort, vineri, 6 mai, într-o pădure din localitatea Ciurila, județul Cluj.

Cine a găsit trupul fără viață al medicului

Trupul fără viață al cadrului medical a fost descoperit de o tânără în vârstă de 26 de ani. Aceasta își plimba câinele la momentul respectiv, scrie Antena 3.

ADVERTISEMENT

Speriată, femeia a sunat la 112. Ea a relatat oamenilor legii că pe o alee se afla un cadavru zăcut. Lângă el, se afla o sticlă cu apă.

Polițiștii au ajuns de îndată la locul tragediei și au dat peste trupul putrezit al medicului. Nu i s-au depistat urme de violență, fiind transportat apoi la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, pentru efectuarea necropsiei, așa cum prevede procedura în astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

După necropsie, doctorului i se va stabili cu precizie cauza decesului. La IML, s-a constatat că este vorba despre medicul Ștefan Budai din Mediaș, în vârstă de 57 de ani.

Familia a mărturisit anchetatorilor că era plecat de acasă, de bună voie, de pe 20 aprilie, la ora prânzului. De altfel, dr. Ștefan Budăi și-a lăsat toate actele personale pe bancheta mașinii fiului său lui, înainte să-și părăsească domiciliul. Tot aici, s-a găsit și un bilet de adio.

ADVERTISEMENT

Ce a scris medicul pe biletul de adio

În biletul de adio, dr. Ștefan Budăi spunea că s-a săturat de viață. Așadar, se ia în calcul sinuciderea. Totuși, s-a demarat o anchetă amplă în acest caz. De asemenea, s-a deschis un dosar penal sub acuzația de ucidere din culpă.

”La data de 6 mai a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localității Ciurila, a găsit cadavrul unei persoane.

ADVERTISEMENT

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacție.

În urma examinării exterioare a corpului acestuia nu au fost identificate urme de violență. Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ucidere din culpă.”, au comunicat cei de la IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT