News

A murit Irrfan Khan, actorul cunoscut pentru rolurile din “Vagabondul milionar” și “Viața lui Pi”. Suferea de o boală rară

29.04.2020 | 10:28
A murit Irrfan Khan actorul cunoscut pentru rolurile din Vagabondul milionar si Viata lui Pi Suferea de o boala rara
ADVERTISEMENT

Actorul Irrfan Khan, cunoscut pentru rolurile din “Vagabondul milionar” și “Viața lui Pi”, a murit la vârsta de 53 de ani, după ce s-a luptat cu o boală rară.

Actorul indian Irrfan Khan a murit

Irrfan Khan, actorul renumit de la Bollywood, cunoscut pentru rolurile din “Vagabondul milionar”  sau “Viața lui Pi”, a murit la vârsta de 53 de ani, potrivit BBC.

ADVERTISEMENT

Conform agentului său, actorul a decedat la un spital din vestul orașului Mumbai, India.

În 2018, Irrfan Khan a postat pe Twitter un mesaj prin care anunța că a fost diagnosticat cu o tumoră endocrină, o boală rară ce afectează celulele care eliberează hormoni în sânge.

Ulterior, actorul de la Bollywood a mers la un tratament într-un spital din Londra.

A jucat în “Vagabondul milionar” și “Viața lui Pi”

La două luni după ce a făcut public diagnosticul, Irrfan Khan a redactat o scrisoare deschisă prin care povestea despre experiența sa cu tratamentul, vorbind despre “intesitatea durerii” și despre “incertitudinea vieții”.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a făcut ca fanii săi din toată lumea să îi trimită mesaje de încurajare, în timp ce mai multe staruri de la Bollywood și politicieni din India i-au adresat mesaje de apreciere pe rețelele de socializare.

“Un talent incredibil, un coleg grațios… un prolific contributor la lumea cinematografică… ne-a părăsit prea devreme, creând un vid imens”, a postat actorul Amitabh Bachchan, pe Twitter.

ADVERTISEMENT

În 2013, Irrfan Khan a câștigat Premiul pentru Filme Naționale din India, după ce a interpretat rolul lui Paan Singh Tomar, într-o biografie despre un atlet ce devine ulterior bandit.

Irrfan Khan a jucat în mai multe filme celebre, printre care “Vagabondul milionar”, “Jurassic World” și “Viața lui Pi”.

ADVERTISEMENT
Tags: