Life

A murit jurnalistul Gheorghe Chelu de la Click. Era în comă indusă de mai bine de o săptămână

Jurnalistul Gheorghe Chelu, de la ziarul Click, a murit. Avea doar 48 de ani și era în comă indusă de mai bine de o săptămână.
11.08.2023 | 23:19
A murit jurnalistul Gheorghe Chelu de la Click Era in coma indusa de mai bine de o saptamana
A murit jurnalistul Gheorghe Chelu de la Click. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Gheorghe Chelu, care făcea parte din echipa Click, a murit. A stat mai bine de o săptămână în comă indusă, însă medicii nu au mai reușit să-l salveze.

Jurnalistul Gheorghe Chelu de la Click a murit

Editorul de la ziarul Click avea doar 48 de ani și a murit vineri, 11 august. A stat mai bine de o săptămână în comă indusă, după cum au anunțat colegii săi de la redacție.

ADVERTISEMENT

Recent, Gheorghe Chelu s-a internat la Spitalul Floreasca din București, acolo unde urma să sufere o intervenție chirurgicală banală, care ar fi trebuit să aibă loc a doua zi.

În cursul serii, jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator, potrivit echipei Click, acolo unde și-a petrecut ultimii 10 ani. Toți cunoscuții și apropiații s-au rugat pentru sănătatea lui, dar medicii nu l-au mai putut salva, din păcate.

ADVERTISEMENT

A lucrat în presă încă de la începutul anilor ’90. De-a lungul timpului, jurnalistul a scris la diverse publicații, printre care Super Magazin, Formula AS, Acasă Magazin, Ghid TV Evenimentul zilei sau Lumea femeilor.

A mai scris, de asemenea, și la Libertatea pentru femei, Bravo și TV Mania. Din 2013, s-a alăturat grupului Adevărul Holding, din care face parte și ziarul Click. Gheorghe Chelu a publicat, pe parcursul carierei sale, numeroase interviuri cu vedete cunoscute din România.

ADVERTISEMENT

Reacții după moartea lui Gheorghe Chelu

Printre cei care l-au cunoscut pe jurnalistul de la Click se numără și Dan Helciug, solistul formației Spitalul de Urgență. Cântărețul a postat o fotografie în care apare alături de Gheorghe Chelu și este îndurerat de pierderea acestuia, așa că a scris și un mesaj emoționant.

“A plecat într-o lume mai bună… prietenul nostru drag, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu …Dumnezeu să te ghideze spre Lumina Lui… Ai fost un om cu un suflet de aur…. O să ne lipsești tare”, a scris solistul pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Daniela Popa, una dintre colegele de breaslă ale ziaristului, a postat și ea un mesaj emoționant după vestea tragică. La fel ca toți cei care l-au cunoscut, a fost șocată de moartea timpurie a lui Gheorghe Chelu.

“Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Geluțule! Am un mare gol în stomac exact ca în ziua în care s-a întâmplat cu tata! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo! (…)

Lumea mondenă și presa mondenă vor fi foarte triste fără tine, Gelule! Te iubește multă lume, să știi! Sper să-ți găsești liniștea, să găsești pizza bună acolo unde ești, torturi și Pepsi și tot ce-ți place! Dumnezeu să te aibă în pază lui! O să ne lipsești tare, Geluțule! Te iubim!”, este o parte a mesajului pe care aceasta l-a postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT