Life

Cântăreața Maria Andria, în stop cardio-respirator. Logodnicul ei, șocat: “A fost dusă la Terapie Intensivă”

Cântăreața Maria Andria a făcut stop respirator pe masa de operație. Logodnicul vedetei este șocat de ce s-a întâmplat.
03.08.2023 | 17:52
Cantareata Maria Andria in stop cardiorespirator Logodnicul ei socat A fost dusa la Terapie Intensiva
Cântăreața Maria Andria, în stop cardio-respirator. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cântăreața Maria Andria a ajuns în stop-cardio respirator. Iubitul ei a fost în stare de șoc atunci când a aflat de starea de sănătate precară a femeii pe care o iubește, mai ales după ce ea a fost dusă la terapie intensivă.

Cântăreața Maria Andria, în stop cardio-respirator

Artista încă se află în spital și acum după ce în urmă cu două zile a suferit o operație aparent banală. Aceasta a vrut o operație estetică pentru a fi mai frumoasă, care a mers prost iar acum voia să repare răul făcut.

ADVERTISEMENT

Mai precis, Maria Andria ar fi vrut să scape de celulită și a decis să meargă la medicul estetician pentru a injecta acid hialuronic în zona coapselor. Logodnicul acesteia a precizat că artista a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației, conform spynews.ro. 

Ea a mers la spital pentru a interveni asupra acidului hialuronic care s-a răspândit în mai multe părți din corp și risca să facă o infecție.

ADVERTISEMENT

“Am mers împreună cu Maria și mama ei la spital, era programată pentru operație. Avea probleme de la acidul hialuronic injectat în coapse. Medicul a spus că trebuie intervenit urgent, pentru că risca să facă infecție.

Operația a durat foarte mult, mai mult decât ne așteptam. Eram pe hol cu mama Mariei, iar la un moment dat, am văzut mai multe cadre medicale intrând în sala de operație, era agitație. Nimeni nu ne spunea nimic, chiar dacă noi întrebam insistent”, a spus iubitul artistei.

ADVERTISEMENT

Maria Andria încă este în spital

Din cauza anesteziei, se pare că Maria Andria a făcut stop cardio-respirator. Iubitul ei și mama acesteia au trecut prin clipe de groază pe holurile spitalului.

Deși trebuia să fie o intervenție aparent banală, iată că corpul vedetei nu a putut suporta anestezia și a intrat în stop cardio-respirator. Ulterior, după ce operația s-a terminat, Maria Andria a fost dusă la terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Am aflat după ce a fost dusă la Terapie intensivă, ce s-a întâmplat de fapt. Maria a făcut stop cardio-respirator în timpul operației.”, a declarat Matteo, logodnicul Mariei Andria.

La spital, situația era una cu adevărat dramatică. Mama cântăreței a leșinat atunci când a aflat că fiica ei a fost la un pas de o tragedie. Acum, Maria Andria trebuie să rămână încă niște zile sub supravegherea medicilor în spital.

ADVERTISEMENT