Life

A murit mama Iulianei Tudor. Vedeta TVR e în doliu: ”Ne rugăm pentru sufletul ei”

A murit mama Iulianei Tudor, Elena Tudor. Vedeta TVR a făcut tragicul anunț. Se pare că totul s-a întâmplat în mod subit.
13.11.2023 | 09:38
A murit mama Iulianei Tudor Vedeta TVR e in doliu Ne rugam pentru sufletul ei
A murit mama Iulianei Tudor. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A murit mama Iulianei Tudor. Elena Tudor avea 69 de ani și nimeni nu avea să prevestească întreaga tragedie. Se pare că aceasta a murit brusc. Care a fost cauza morții?

A murit mama Iulianei Tudor

A murit mama Iulianei Tudor. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile, mai exact pe 8 noiembrie 2023. În ceea ce privește cauza morții, Elena Tudor a suferit un stop cardiac. Vedeta a povestit totul, îndurerată.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Facebook, vedeta TVR a anunțat trecerea în neființă a mamei sale. Se pare că mama Iulianei Tudor a murit chiar de Sfinții Mihail și Gavriil. Iar fiica sa o descrie ca fiind o femeie cu totul specială.

De asemenea, Iuliana Tudor spune că mama sa a fost o ființă puternică, care a luptat mult. În același timp, vedeta TVR spune că cea care i-a dat viață a îndrumat-o pe tot parcursul carierei sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta făcut un apel la colegii din media să trateze subiectul cu normalitate și decență. Ea a mai adăugat și că le mulțumește tuturor pentru gândurile bune, dar și pentru mesajele transmise.

Mesajul transmis de vedeta TVR

”Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur.

ADVERTISEMENT

(…). Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare.

Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ!  Dumnezeu să o odihnească! Rog pe toți colegii din media să trateze subiectul cu normalitate și decență.”, este mesajul transmis de Iuliana pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că mama Iulianei Tudor a fost înmormântată într-un cadru restrâns. Totul a avut loc la casa părintească a vedetei tv, doar cu cei apropiați. Ultima oară când a fost văzută public, Elena Tudor a fost prezentă la evenimentul de lansare a cărții fiicei sale, Fericirea nu costă nimic.

ADVERTISEMENT
Tags: