Life

A murit Raquel Welch, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din istoria filmului. Cauza decesului

Doliu în lumea filmului. Actrița Raquel Welch, renumită pentru rolul din Fantastic Voyage, a încetat din viață la 82 de ani.
15.02.2023 | 22:49
A murit Raquel Welch considerata una dintre cele mai frumoase actrite din istoria filmului Cauza decesului
Doliu în lumea filmului. Actrița Raquel Welch, renumită pentru rolul din Fantastic Voyage, a încetat din viață la 82 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

A murit o vedetă internațională, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din istoria filmului. Care a fost cauza decesului artistei care A ajuns pe locul 3 pe lista celor 100 cele mai sexy vedete ale secolului XX.

Doliu în lumea filmului. Actrița Raquel Welch, renumită pentru rolul din Fantastic Voyage, a încetat din viață la 82 de ani

Raquel Welch, actrița care și-a câștigat faima datorită aparițiilor în filmele Fantastic Voyage și One Million Years B.C., în 1966, a murit în cursul zilei de miercuri, 15 februarie 2023. Potrivit publicației TMZ, vedeta internațională avea 82 de ani.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, cauza decesului nu a fost confirmată, însă apropiații spun că artista a încetat din viață după o scurtă suferinţă ca urmare a unei boli neprecizate. De asemenea, nu au apărut informații despre înmormântare.

„Iat-o în cel mai bun moment al ei în 1975 cântând I’m a womer cu Cher”, este una dintre postările care apare pe Twitter la scurt timp după ce vestea a fost confirmată. Va rămâne celebră pentru apariţia în emisiunea The Cher Show.

ADVERTISEMENT

„Pe lângă o carieră incredibilă, nu voi uita niciodată că le-a bătut pe Kramer și Elaine în acel episod din Seinfeld”, este un alt mesaj din social media după ce Raquel Welch a trecut în neființă la 82 de ani.

Cine a fost actrița Raquel Welch

Regretata actrița născută pe 5 septembrie 1940, Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii a avut doar câteva replici în două producții cunoscute din 1966. Ținuta purtată în peliculă, un bikini simplu și sumar din piele de căprioară, au făcut din ea un adevărat sex simbol.

ADVERTISEMENT

Ulterior, celebritatea lui Raquel Welch a crescut și a devenit una dintre cele mai căutate vedete feminine în anii ’60 şi ’70. A primit o mulţime de premii, inclusiv un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă de film. Mai exact, este vorba de rolul din The Three Musketeers (1974).

În 1995 a fost inclusă în topul Celor mai sexy 100 de vedete din istoria filmului, într-un număr al revistei Empire. De asemenea, vedeta s-a clasat pe locul 3 în topul Playboy Cele mai sexy 100 de vedete ale secolului XX.

ADVERTISEMENT

Pe plan personal, Raquel Welch a fost căsătorită de patru ori. Foștii parteneri de viață au fost James Welch (’59-’64), Patrick Curtis (’67-’72), Andre Weinfeld (’80-’90) şi Richard Palmer (’99-’04). Actrița are doi copii, Tahnee şi Damon Welch.

ADVERTISEMENT
Tags: