Life

A murit Simona Pătraș, tânăra de la Visuri la cheie căreia i s-a renovat casa. Suferea de o boală incurabilă

Simona Pătraș, căreia echipa Visuri la cheie i-a renovat casa în 2021, a murit. Tânăra avea doar 19 ani și suferea de cancer, din cauza căruia i s-a amputat și un picior.
05.08.2022 | 19:53
A murit Simona Patras tanara de la Visuri la cheie careia i sa renovat casa Suferea de o boala incurabila
Simona Pătraș de la Visuri la Cheie a murit. Tinerei i-a fost renovată casa, anul trecut. Sursa foto: Visuri la Cheie/Protv
ADVERTISEMENT

Durere fără margini în familia unei tinere pe nume Simona Pătraș, căreia anul trecut echipa Visuri la Cheie i-a renovat casa. Fata a murit la vârsta de doar 19 ani, din cauza cancerului.

Simona Pătraș de la Visuri la Cheie a murit. Tânăra căreia i s-a renovat casa suferea de cancer

Vestea decesului a fost dată de membrii Visuri la cheie, pe contul lor de facebook, exprimându-și regretele. Simona Pătraș a aflat în 2015 că avea cancer, afecțiune cu care s-a luptat neîncetat și chiar a acceptat să rămână fără un picior pentru a se mai bucura de viață.

ADVERTISEMENT

”Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie și emoție, în ciuda bolii nemiloase care o măcina. Acum trebuie să ne luăm rămas bun de la ea, cu o durere care nu se va stinge curând.

Simona Pătrașc, căreia echipa Visuri la cheie i-a oferit un nou început în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii, s-a stins din viață Echipa emisiunii Visuri la cheie transmite condoleanțe familiei îndurerate. Odihnește-te în pace, Simona!”, apare pe contul de facebook al Visuri la cheie.

ADVERTISEMENT

Povestea Simonei Pătraș de la Visuri la cheie

Simona Pătraș a aflat în 2015 că are o tumoare care i-a amenințat întregul destin. De atunci, fata a început să poarte o luptă aprigă cu cancerul.

Cu toate că țesutul bolnav a fost înlăturat prin intervenție chirurgicală și părea că pericolul a dispărut, în anul 2018 Simona a mai primit o veste extrem de tristă. I s-a spus că trebuie să renunțe la un picior ca să mai supraviețuiască.

ADVERTISEMENT

Deși i-a fost greu, Simona a încercat să fie tare tot timpul și se afișa adesea cu zâmbetul pe buze. Medicii de la Marie Curie chiar au catalogat-o drept  ”cel mai curajos și mai optimist copil”, din câți au văzut.

În privința locuinței care i-a fost renovată, a fost ridicată de părinții săi, cu banii de pe garsoniera în care stăteau și pe care au vândut-o, în urmă cu opt ani.

ADVERTISEMENT

De atunci, doar două camere au reușit să amenajeze cei doi părinți, iar echipa Visuri la cheie le-a sărit în sprijin și le-a construit o casă spațioasă, cu toate cele necesare.

ADVERTISEMENT