News

A murit soprana Adriana Mesteș!

27.08.2020 | 07:45
A murit soprana Adriana Mestes
ADVERTISEMENT

Soprana Adriana Mesteș a murit, iar cei care i-au sesizat dispariția au fost vecinii. Fosta solistă a Operei Naționale Române Iași a fost găsită fără suflare în locuința sa.

Vecinii au fost cei care au sesizat dispariția sopranei, iar ulterior a fost solicitat serviciul 112 de Ambulanță.

ADVERTISEMENT

Artista a fost găsită moartă în locuința sa din București, unde avea domiciliul de mai mulți ani.

Soprana Adriana Mesteș a murit

Încă nu se știe exact ce a dus la moartea artistei, polițiștii au deschizând o anchetă la fața locului, iar Institutul de Medicină Legală va stabili cauza exactă a morții după efectuarea autopsiei. Fanii și prietenii apropiați i-au adus un ultim omagiu artistei pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Drum lin spre corul îngerilor, Adriana Mesteș.”, a scris un admirator.

„ Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin …”,  a scris soprana Adriana Mesteș pe rețeaua de socializare, chiar cu trei zile înainte să moară.

„ Drum lin, Adriana ! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cu mare durere am aflat vestea că și tu ai plecat, o să-mi fie dor de sfaturile tale, de optimismul tău. Ți-am simțit lipsa în ultimele zile, credeam că ți-ai acordat câteva zile doar pentru tine Și da, ai plecat pe drumul veșniciei, suflet bun și frumos! Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Sa, de acum vei cânta în CERURI!”, este mesajul unei apropiate.

ADVERTISEMENT

Adriana Mesteș a fost o importantă soprană a Operei din Iași, însă părăsise scena de aproximativ 15 ani. Ca și în cazul Cristinei Țopescu sau Costin Mărcuș, cântăreața a fost găsită după 3 zile de la deces, fără ca cineva să se întrebe dacă este bine sau nu.

Celebra cântăreață de operă a studiat în 1986 Conservatorul George Enescu din Iași, după care a încântat publicul marelor scene ale operelor din Iași, Timișoara și București.

ADVERTISEMENT

Ea a participat la numeroase festivaluri și spectacole importante atât în țară, cât și peste hotare.

ADVERTISEMENT
Tags: