Life

A murit un cunoscut artist. O boală necruțătoare l-a răpus la doar 46 de ani

A murit un cunoscut artist muzical. Acesta a fost răpus de o boală necruțătoare la doar 46 de ani, lăsând fără tată trei copii.
15.04.2023 | 11:43
A murit un cunoscut artist O boala necrutatoare la rapus la doar 46 de ani
A murit un cunoscut artist. O boală necruțătoare l-a răpus la doar 46 de ani. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

A murit un cunoscut artist de muzică. Acesta suferea de o boală necruțătoare, care l-a făcut să dispară la doar 46 de ani. Iată despre cine este vorba.

A murit un cunoscut artist muzical. Ce boală l-a răpus

Mark Sheehan, fondatorul și chtaristul trupei The Script, a murit la doar 46 de ani. Acesta avea probleme de sănătate de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Vestea tragică a morții a fost confirmată de ceilalți membri ai trupei, pe Facebook. “Mult iubitul soț, tată, frate, coleg de trupă și prieten Mark Sheehan a decedat astăzi în spital după o scurtă boală. Familia și grupul le cer fanilor să le respecte intimitatea în aceste momente tragice”.

Nu se știe care a fost cauza exactă a morții, dar trupa a vorbit despre o „scurtă îmbolnăvire”. Acesta se confrunta cu probleme încă din vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Atunci, cunoscutul artist Mark Sheehan a ratat mai multe concerte, dar trupa nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care acesta nu a mai apărut pe scenă. Mark Sheehan avea trei copii și era căsătorit de 20 de ani.

Mark The Script
Mark The Script. Foto Facebook

Președintele Irlandei, tribut după moartea artistului

Mesajele de condoleanțe au început să curgă după moartea cunoscutului artist. Inclusiv președintele Irlandei a vrut să își arate regretul pentru decesul timpuriu al chitaristului.

ADVERTISEMENT

Astfel, Michael D Higgins, președintele irlandez, a spus că Mark Sheehan și trupa lui au arătat originalitate și au reușit să dobândească succesul datorită ei. The Script a avut șase albume clasate pe primul loc în Marea Britanie, a mai lăudat președintele trupa.

“A fost un semn al originalității și excelenței pe care Mark și colegii săi de trupă din The Script au căutat-o, faptul că au cunoscut un asemenea succes în întreaga lume, inclusiv șase albume numărul unu în Marea Britanie și un album numărul trei în Statele Unite – o realizare cu adevărat remarcabilă”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Mark Sheehan a fost cofondator al trupei The Script, care a luat naștere în 2001. Acesta lucrase în industria muzicală mulți ani înainte, împreună cu colegul Danny O’Donoghue. Aceștia au fost prieteni buni încă de la 12 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: