Life

A murit unul din cei mai cunoscuți actori din Clanul Soprano. Avea 79 de ani

Este doliu în industria cinematografică de la Hollywood. Unul din cei mai cunoscuți actori, în special datorită serialului Clanul Soprano, s-a stins din viață la 79 de ani.
09.07.2022 | 21:32
A murit unul din cei mai cunoscuti actori din Clanul Soprano Avea 79 de ani
A murit Tony Sirico, actor cunoscut din serialul Clanul Soprano. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tony Sirico, actorul pe care și publicul din România a avut ocazia să îl vadă în toate cele șase sezoane ale serialului Clanul Soprano, a murit la vârsta de 79 de ani.

A murit Tony Sirico, unul din actorii care a jucat în Clanul Soprano

Sirico i-a dat viață personajului Paulie Walnuts Gualtieri, apărând în fiecare sezon, alături de James Gandolfini.

ADVERTISEMENT

Vestea tristă a fost dată presei americane, mai exact publicației Hollywood Reporter, chiar de către managerul îndrăgitului artist.

Potrivit informațiilor oferite de managerul Bob McGowan, Tony Sirico nu locuia în casa lui în ultima perioadă a vieții sale. De doi ani, acesta trăia într-un centru de asistență pentru bătrânii bolnavi din Fort Lauderdale, el suferind de demență.

ADVERTISEMENT

O altă persoană apropiată care a reacționat în urma morții lui a fost fratele lui Tony, Robert Sirico. Acesta a scris un mesaj pe Facebook în memoria actorului din Clanul Soprano.

„Cu mare tristețe, dar cu o mândrie incredibilă, dragoste și o mulțime de amintiri frumoase, familia lui Gennaro Anthony „Tony” Sirico dorește să vă informeze despre moartea sa în dimineața zilei de 8 iulie 2022.

ADVERTISEMENT

Familia este profund recunoscătoare pentru numeroasele cuvinte de dragoste, rugăciune și condoleanțe și solicită publicului să respecte intimitatea în această perioadă de doliu”, este mesajul plin de durere al fratelui lui Tony Sirico.

Serialul a fost difuzat în trecut de PRO TV

O serie de colegi de breaslă, chiar dintre cei cu care a împărțit platoul de filmare, au scris mesaje de condoleanțe, regretând decesul lui Sirico.

ADVERTISEMENT

Printre ei s-a numărat și Michael Imperioli (n.r.: a făcut parte din distribuția Clanul Soprano): „Am fost alături de el în atât de multe situații: în momentele bune și în cele rele. Dar mai ales în cele bune. Și am râs mult. Îmi va fi întotdeauna dor de el”.

Clanul Soprano a fost unul dintre cele mai de succes seriale străine difuzate în România. Sezoanele au putut fi urmărite la noi la PRO TV, iar apoi la postul PRO CINEMA.

 

 

ADVERTISEMENT