News

A murit unul dintre cei mai longevivi primari din România. Mircea Pătrânjan era la al șaptelea mandat

07.02.2021 | 22:08
A murit unul dintre cei mai longevivi primari din Romania Mircea Patranjan era la al saptelea mandat
ADVERTISEMENT

Mircea Pătrânjan, primarul comunei Romos și județul Hunedoara a încetat din viață duminică. Edilul, în vârstă de 72 de ani, era unul dintre cei mai longevivi primari, fiind la al șaptelea mandat.

Om harnic, bun și priceput

Liberalul conducea comuna Romos din 1996. Născut în 1946 în Stremț, județul Alba, Mircea Pătrânjan era de meserie inginer agronom.

ADVERTISEMENT

Decesul său a fost anunțat de preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara într-o postare pe Facebook.

„Cu profund regret, am aflat că astăzi, primarul comunei Romos, Mircea Pătrânjan, s-a stins din viaţă. Mircea Pătrânjan a fost un om harnic, bun şi priceput, apreciat de comunitate, de oamenii care i-au încredinţat funcţia de primar, fiind unul dintre cei mai longevivi primari din judeţul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Golul lăsat în urmă prin despărţirea de această lume nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere”, a scris Laurenţiu Nistor.

Decesul edilului este deplâns și de Vetuţa Stănescu, lider al PNL Hunedoara, care a precizat că Mircea Pătrânjan a fost un om deosebit, dedicat comunităţii pe care a condus-o mulţi ani.

ADVERTISEMENT

„Vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Mircea Pătrânjan ne-a cutremurat. A fost un om deosebit , dedicat comunităţii pe care a condus-o mulţi ani şi a reuşit să dea un exemplu de administraţie cu adevărat performantă. Transmitem condoleanţe familiei îndurerate şi ne rugăm ca Dumnezeu să-l odihnească cu drepţii! Rămas bun, drag prieten!”, a transmis Vetuţa Stănescu, preşedinte al PNL Hunedoara, pe pagina de Facebook a filialei.

Mircea Pătrânjan a fost ales de șapte ori consecutiv în fruntea Primăriei comunei Romos, ultima oară în 27 septembrie 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: