Life

A pierdut 15.000 de euro dintr-un foc! Cum a gafat grav Dorian Popa în afaceri

Dorian Popa a dezvăluit cum a reușit să piardă 15.000 de euro dintr-un foc în trecut, din cauza unei afaceri nepotrivite. A fost o adevărată lecție pentru cunoscutul vlogger.
19.07.2022 | 18:33
A pierdut 15000 de euro dintrun foc Cum a gafat grav Dorian Popa in afaceri
Dorian Popa a pierdut 15.000 de euro din cauza unei afaceri. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Dorian Popa a dezvăluit cum a reușit să piardă 15.000 de euro, în urmă cu câțiva ani. La momentul respectiv, vloggerul a investit în afacerile nepotrivite, dar și-a învățat lecția.

Cum a gafat grav Dorian Popa în afaceri. Vloggerul a pierdut 15.000 de euro

Dorian Popa este întotdeauna sincer și transparent atunci când vine vorba despre viața sa profesională.

ADVERTISEMENT

Dacă acum reușește să faci bani din aproape orice, Dorian Popa nu a avut parte numai de succes. În trecut, cântărețul a investit în afacerile nepotrivite și a pierdut 15.000 de euro din această cauză.

La un moment dat, vloggerul s-a asociat cu cineva nepotrivit, însă acum evită acest tip de afacere și a învățat din greșeli.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dorian Popa i-a îndemnat pe cei care nu se pricep la afaceri să nu-i urmeze exemplul.

“Sincer vorbind, singura afacere proastă pe care am făcut-o, a fost o asociere, motiv pentru care acum încerc să fac tot posibilul să evit acest tip de business și chiar îi sfătuiesc pe cei care nu sunt neapărat experimentați în afaceri să caute să nu se asocieze, e greu.. 

Având în vedere subiectul de care vorbeam mai sus, în  acea asociere am pierdut nu mai mult de 15.000 de euro, cred.

ADVERTISEMENT

A fost dureros pentru că acum ceva ani de zile pentru mine însemnau foarte mulți bani, însă omul din greșeli învață și cred că orice pierdere în afaceri este un ‘wake-up call”extraordinar.”, a declarat Dorian Popa pentru click.ro.

De asemenea, cântărețul a vorbit despre lecția pe care a învățat-o de la Teo Trandafir. Vedeta îi spunea că este important să cunoască eșecul pentru a ști ce e succesul.

ADVERTISEMENT

“Plus că Teo Trandafir îmi spunea la cursuri: ‘Nu poți știi ce e ăla succesul, până nu cunoști eșecul! La fel cum nu am putea să știm ce este binele fără să știm ce răul’”, a adăugat el.

Dorian Popa își construiește propriul cartier rezidențial

Dorian Popa își construiește propriul cartier rezidențial în apropierea locuinței sale din Domnești, în care a investit 300.000 de euro.

Cu toate acestea, vloggerul nu are de gând să se mute din casa, chiar și atunci când cartierul va fi gata. Dorian Popa este foarte încântat de locuința sa cu piscină și nu vrea să o schimbe prea curând.

În plus, nu va mai face greșelile pe care le-a făcut cu casa în cartierul pe care îl construiește.

“Omul din greșeli învață și cred că Dumnezeu a vrut ca tot ce am greșit la casă, să fi greșit ca să nu mai greșesc încă o dată la cartierul meu.”, a mai declarat el pentru aceeași sursă.

Dorian Popa a devenit cunoscut în 2011, atunci când juca în serialul “Pariu cu viața”.2222

Ulterior, cântărețul a început să devină popular pe YouTube, dar și pe Instagram și TikTok, acolo unde postează regulat. Dorian Popa câștigă zeci de mii de euro lunar doar din activitatea sa pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Tags: