News

A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Bărbat din Buzău, găsit mort sub un pod

Bărbatul era dat dispărut de aproape o săptămână. Polițiștii au întocmit dosar penal, urmând să se stabilească cum s-a produs decesul.
05.10.2023 | 17:09
A plecat de acasa si nu sa mai intors Barbat din Buzau gasit mort sub un pod
Bărbat din Buzău, găsit mort sub un pod. Colaj Fanatik/ Foto: Hepta/Reporter Buzoian
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Buzău a fost găsit mort sub un pod, descoperirea șocantă fiind făcută joi, 5 octombrie. Omul, în vârstă de 54 de ani, era dat dispărut de familie, de aproape o săptămână. Astăzi, cele mai dureroase bănuieli s-au confirmat.

Un bărbat din Buzău a fost găsit mort sub un pod

Un localnic a fost cel care a făcut macabra descoperire în râul Buzău, chiar subn podul de la Mărăcineni. Cel mai probabil, trupul neînsuflețit zăcea în zona respectivă de mai multe zile. Șocat, localnicul a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

La locul solicitării au ajuns reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău, cu o ambarcațiune, dar și pompierii cu un echipaj de intervenție. Din nefericire, bărbatul era deja decedat.

S-a intervenit pentru degajarea cadavrului. În zona respectivă au fost solicitați și polițiștii, pentru a efectua verificări. Conform oamenilor legii, victima este un bărbat de 54 de ani, din comuna C.A Rosetti.

ADVERTISEMENT

Ce s-a descoperit în buzunarul hainei bărbatului

Acesta ar fi plecat de acasă pe data de 29 septembrie, iar soția lui a sesizat dispariția la poliție. Presa locală notează că în buzunarul hainei a fost găsit un bilet de externare și o rețetă de la Spitalul Săpoca.

„În data de 5 octombrie, a. c, în jurul orei 15.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat in vârstă de 54 de ani, din C.A Rosetti s-a înecat în răul Buzău , pe raza localității Mărăcineni.

ADVERTISEMENT

În vederea extragerii cadavrului, au intervenit echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgență Buzău”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

Deocamdată, nu se cunosc detalii cu privire la circumstanțele în care s-a produs decesul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza morții.

ADVERTISEMENT

„În cauză s-a întocmit dosar penal și urmează a se efectua necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a survenit decesul bărbatului”, a adăugat IPJ Buzău.

 

ADVERTISEMENT
Tags: