Sport

Respins de Universitatea Craiova, a susținut FCSB din peluză la meciul cu Botoșani! “E stelist înfocat”. Foto

Octavian Popescu a avut parte de un susținător special pe Național Arena la meciul câștigat cu FC Botoșani, scor 3-2. Ce a făcut „perla” la finalul meciului.
26.02.2024 | 19:56
Respins de Universitatea Craiova a sustinut FCSB din peluza la meciul cu Botosani E stelist infocat Foto
Octavian Popescu e cu 3 ani mai mare decât fratele său Dani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a oferit o pasă de gol pentru Florinel Coman și a fost foarte aproape să marcheze după ce a trimis mingea în bară cu un șut de la distanță în prima repriză a partidei cu echipa lui Bogdan Andone. La final, a avut parte de un moment aparte.

Octavian Popescu, susținut din galeria FCSB-ului de fratele său

Octavian Popescu a avut o evoluție reușită în meciul cu Botoșani, însă golul nu s-a lipit de el. După finalul partidei, „perla” lui Gigi Becali a mers țintă către galeria FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

După ce a salutat Peluza Nord și a cântat alături de suporteri, Tavi Popescu s-a apropiat de peluză și a vorbit pentru câteva momente cu fratele său, fostul junior de la FCSB, care a dat de curând probe pentru Universitatea Craiova.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de mama celor doi: „Dani a plecat demult de la FCSB este elev la Liceul Nucet unde a fost și Tavi, unde a fost și Tavi, stă cu noi. Momentan este în probe la Craiova, nu e nimic stabilit dacă va rămâne acolo sau nu”, a spus Laura Popescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că puștiul nu a luat proba la Universitatea Craiova și a venit să îl susțină din Peluza Nord pe fratele său, ca un veritabil ultras, probabil spre nemulțumirea fanilor olteni.

Octavian Popescu, susținut din Peluza Nord de fratele său la meciul cu Botoșani
Octavian Popescu, susținut din Peluza Nord de fratele său la meciul cu Botoșani

Octavian Popescu, model pentru fratele său: „E topit după ăla mare”

Beniamin Popescu, tatăl lui Tavi Popescu, a vorbit pentru FANATIK despre fratele vedetei FCSB: „Octavian mai are trei frați și două surori. Fratele de 13 ani este fotbalist tot la domnul Marius Rotaru! Ei vorbesc în fiecare zi și e terminat după el. E topit după fratele lui și vorbesc mereu pe telefon.

ADVERTISEMENT

Și el poate să ajungă fotbalist, iubește fotbalul și e foarte talentat. ingurul lucru pe care și-l dorește e să ajungă sus de tot. Așa mi-a spus. Vrea doar să joace fotbal la fel ca fratele său, Octavian, la Steaua. E stelist înfocat.

Întotdeauna le-am transmis și o le transmit doar atât: muncă și muncă! Seriozitate și devotament! Fără muncă nu poți ajunge sus. Trebuie să combine talentul cu munca în fiecare zi. Repet, fără muncă, nu poți face nimic cu talentul”.

ADVERTISEMENT

Cum era caracterizat fratele lui Octavian Popescu de antrenorul Marius Rotaru: „Foarte isteț în joc și are viteză”

Fratele lui Octavian Popescu are 16 ani și este în continuare un puști de perspectivă. Iată cum îl caracteriza antrenorul său de la Nucet: „Dani e foarte isteț în joc și are viteză, e dreptaci. E puțin mai împlinit decât era Tavi la vârsta lui.

A semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali. Joacă orice post de la mijloc în sus”, dezvăluia antrenorul lui Dani Popescu de la Grupul Școlar Agricol Nucet.

ADVERTISEMENT
2,07 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x solist la pauză” la meciul FC Voluntari - FCSB