Sport

Fratele lui Tavi Popescu a plecat de la FCSB și dă probe la Universitatea Craiova. Ce spune mama fotbalistului

Fratele lui Tavi Popescu a plecat de FCSB și a fost în probe la juniorii Universității Craiova, însă tânărul mijlocașul nu a impresionat staff-ul grupării din Bănie.
03.02.2024 | 19:58
Fratele lui Tavi Popescu a plecat de la FCSB si da probe la Universitatea Craiova Ce spune mama fotbalistului
Fratele lui Tavi Popescu a plecat de la FCSB! În probe la Universitatea Craiova, Dani nu i-a impresionat pe olteni. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Popescu este fratele mai mic al lui Tavi Popescu de la FCSB și până de curând era la același club cu idolul său. Tânărul mijlocaș s-a despărțit de „roș-albaștrii” și este în proble la juniorii Universității Craiova, însă nu a impresionat staff-ul tehnic de la Centrul de Copii și Juniori.

Fratele lui Tavi Popescu a plecat de la FCSB! În probe la Universitatea Craiova, Dani nu i-a impresionat pe olteni

Tavi Popescu l-a luat lângă el la FCSB pe Dani Popescu, fratele său mai mic, însă puștiul nu a rămas la clubul din Capitală. Tânărul mijlocaș s-a întors la Nucet și joacă la formația locală, așa cum a făcut-o și starul „roș-albaștrilor” în primii ani de carieră.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Dani Popescu este în probe la Universitatea Craiova pentru un eventual transfer în Bănie. La Centrul de Copii și Juniori al „alb-albaștrilor” a jucat și fratele său înaintea mutării la FCSB, iar puștiu speră să îi calce pe urme.

Dani Popescu este născut în 2007 și în cursul zilei de sămbătă a fost testat la juniorii Universității Craiova într-un amical cu Sport Regal la București, scor 2-1 pentru olteni. Fratele starului de la FCSB a jucat pentru olteni în confruntarea din Capitală.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, staff-ul „alb-albaștrilor” nu s-a arătat deosebit de impresionat de evoluția puștiului, considerând că nu are o valoare peste ce există în acest moment în Academie. Fratele lui Tavi Popescu va continua să fie testat în decursul următoarelor zile la Universitatea Craiova, iar conducerea va lua o decizie finală în privința acestuia săptămână viitoare.

Mama starului de la FCSB, Laura, a vorbit pentru FANATIK despre situația lui Dani Popescu: „Dani a plecat demult de la FCSB este elev la Liceul Nucet unde a fost și Tavi, unde a fost și Tavi, stă cu noi. Momentan este în probe la Craiova, nu e nimic stabilit dacă va rămâne acolo sau nu”.

ADVERTISEMENT

Portretul lui Dani Popescu: „E topit după fratele lui. Vrea doar să joace fotbal”

Beniamin Popescu a făcut dezvăluiri despre Dani, fratele starului de la FCSB, pentru FANATIK. Tatăl lui Octavian Popescu a mărturisit că puștiul vede un idol în mijlocașul „roș-albaștrilor” și își dorește să ajungă la cel mai înalt nivel.

„Octavian mai are trei frați și două surori. Fratele de 13 ani este fotbalist tot la domnul Marius Rotaru! Ei vorbesc în fiecare zi și e terminat după el. E topit după fratele lui și vorbesc mereu pe telefon! Și el poate să ajungă fotbalist (n.r. – râde)! Iubește fotbalul și e foarte talentat!.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care și-l dorește e să ajungă sus de tot! Așa mi-a spus. Vrea doar să joace fotbal la fel ca fratele său, Octavian. Întotdeauna le-am transmis și o le transmit doar atât: muncă și muncă! Seriozitate și devotament! Fără muncă nu poți ajunge sus. Trebuie să combine talentul cu munca în fiecare zi. Repet, fără muncă, nu poți face nimic cu talentul!”, spunea Beniamin.

ADVERTISEMENT
1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Sepsi - Universitatea Craiova