Life

A plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani: ”S-a mai încheiat un capitol”

A demisionat de la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. A făcut anunțul pe social media. Contractul s-a terminat după 2 ani.
15.09.2023 | 00:18
A plecat de la Neatza cu Razvan si Dani Sa mai incheiat un capitol
A demisionat de la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. A făcut anunțul pe social media. Contractul s-a terminat după 2 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

A plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cunoscutul jurnalist a transmis că s-a mai încheiat un capitol din viața sa profesională. În trecut, vedeta a lucrat la un important post de televiziune de pe teritoriul țării noastre.

A demisionat de la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. A făcut anunțul pe social media. Contractul s-a terminat după 2 ani

A demisionat de la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. A făcut anunțul pe social media. Contractul s-a terminat după 2 ani. Concret, este vorba de Bogdan Radu Ocnaru care a făcut parte din echipa de la Antena 1 până pe 14 septembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Reporterul a apărut constant pe micile ecrane în ultimii ani, însă a vrut să facă o schimbare radicală. În prezent, nu se cunosc care sunt motivele pentru care jurnalistul a luat această decizie complet neașteptată.

„Un clișeu, dar trebuie să spun: s-a mai încheiat un capitol! Colaborarea mea cu Neatza s-a terminat. Au fost vreo doi ani, doi ani în care am făcut altceva decât în ceilalți 15 de până acum.

ADVERTISEMENT

A fost o experiență, asta sigur! Mulțumesc pentru atenție”, a scris jurnalistul pe pagina de Facebook. Internauții i-au urat mult succes în continuare, oricare ar fi televiziunea cu care va semna în viitor.

Cu această ocazie Bogdan Radu Ocnaru a distribuit o imagine de la filmările pentru Neatza cu Răzvan și Dani. Anterior vedeta a lucrat la Digi24, unde a strâns mai mulți ani de vechime. S-a alăturat postului în 2011, înainte de lansare.

ADVERTISEMENT
Bogdan Radu Ocnaru, jurnalist
Bogdan Radu Ocnaru a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Sursa foto: Facebook.com

Bogdan Radu Ocnaru a lucrat la Digi24

Bogdan Radu Ocnaru a lucrat la Digi24 din 2011 până în 2017, când a decis să intre în concediu de creștere copil. În paralel a desfășurat și un proiect personal. Pe sticlă trebuia să revină în 2019, dar s-a întors în anul 2020. Nu a mai lucrat mult.

Doar 8 luni a mai rezistat la locul de muncă, perioada fiind una complicată odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus. Pe 13 septembrie 2020 demisiona de la stația de știri, unde a evoluat foarte bine.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, înainte de Digi24 jurnalistul a lucrat la Observatorul de la Antena 1, între anii 2005-2011. Bogdan Radu Ocnaru nu este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează destul de rar.

ADVERTISEMENT