Life

De ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv

Irisha a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vedeta nu a mai fost văzută la TV de ceva timp.
28.03.2023 | 12:19
De ce a plecat Irisha de la Neatza cu Razvan si Dani Vedeta a dezvaluit adevaratul motiv
e ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Irisha a vorbit despre motivul pentru care nu a mai fost văzută la Neatza cu Răzvan și Dani. Cântăreața mai are și alte proiecte și a fost nevoită să ia o pauză de la televiziune. Vedeta nu a mai fost văzută de ceva timp pe micile ecrane.

Motivul pentru care Irisha a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. De ce nu a mai apărut la TV

Din toamna anului trecut, vedeta i-a obișnuit pe telespectatori cu aparițiile ei de duminică dimineață la Antena 1, la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. În ultima perioadă nu a mai fost văzută la TV.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Irina Ceban, pe numele ei real, a explicat de ce a fost nevoită să renunțe la acest proiect. Din cauza programului de la Antena 1, cântăreața nu mai avea suficient timp pentru a se ocupa și de alte lucruri.

“Am plecat pentru că mi se suprapunea programul de la Antena 1 cu mai multe proiecte. Așa că nu mai puteam merge și la filmările de acolo. Fac styling pentru diverse videoclipuri, lucrez cu diverși artiști și cu reviste de specialitate.

ADVERTISEMENT

Și atunci, pentru că acest job îmi ocupă mult timp, am fost nevoită să renunț la ceva… Și am renunțat la emisiune”, a declarat Irisha pentru click.ro.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a spus că nu a renunțat la televiziune, însă a luat o pauză. Vedeta s-a ocupat de ținutele unor artiști români pentru videoclipurile pe care le-au filmat.

ADVERTISEMENT

“E mult spus am renunțat, nu am renunțat la TV, doar că am luat o pauză. Recent l-am îmbrăcat pentru trei videoclipuri pe Emilian, am lucrat cu Nicoleta Nucă, cu Radu Ștefan Bănică junior.

Pot spune că am fost la Bravo ai stil și asta mă califică în acest domeniu. În plus, am făcut o școală de styling, tot aici în România, dar și una în Statele Unite ale Americii”, a mai spus Irisha pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Irisha

Irisha are planuri mari și în legătură cu muzica. Vedeta a înregistrat recent o piesă pe care o va lansa în viitorul apropiat. După ce a renunțat la colaborarea cu Antena 1, artista are un program la fel de încărcat, dar are timp și pentru ea.

“Mai am timp și pentru mine, e arogant să zici că nu ai timp. Dar dacă te trezești de dimineață și-ți faci programul bine, reușești de toate”, a adăugat fosta concurentă de la Bravo, ai stil.

Vedeta a venit singură la evenimentul de lansare al filmului John Wick 4, în care Keanu Reeves are rolul principal. Irisha ar fi foarte încântată să-l cunoască pe actor și a dezvăluit ce ar face dacă acest lucru s-ar întâmpla.

“Am venit la filmul cu Keanu Reeves și dacă ar fi să-l întâlnesc în metrou, căci am auzit că merge des cu un astfel de mijloc de transport, l-aș întreba care a fost cea mai grea parte a drumului parcurs până aici.

Și dacă m-ar ivita la o cafea aș ieși cu el, măcar aș avea o discuție constructivă cu el, să-mi dea niște sfaturi. Și sunt singură, de aia mi-aș permite să ies cu el”, a explicat cântăreața.

ADVERTISEMENT