Life

A profitat Albert Oprea de Maria de la Survivor România să o sărute în timp ce dormea? Dezvăluiri neașteptate: „Mi se pare ceva bolnav”

Albert Oprea și Maria de la Survivor România au vorbit despre una din cele mai controversate scene din concurs, presupusul sărut dintre cei doi.
19.07.2021 | 16:44
A profitat Albert Oprea de Maria de la Survivor Romania sa o sarute in timp ce dormea Dezvaluiri neasteptate Mi se pare ceva bolnav
Albert Oprea a vorbit despre presupusul sărut dintre el și Maria de la Survivor România. Foto: Instagram/ captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Albert Oprea și Maria de la Survivor România au vorbit despre una dintre cele mai controversate scene ale sezonului 2. Cei doi foști concurenți au comentat o scenă în care războinicul ar fi profitat de faptul că Maria dormea pentru a o săruta pe buze.

Maria și Albert au repetat din nou că au avut o relație apropiată în concurs, dar niciodată nu s-a pus problema de altceva între ei doi.

ADVERTISEMENT

A a fost chiar indignat de ceea ce s-a văzut acasă. Iritat, fostul concurent a spus că unghiul din care a fost filmată scena pentru care și-a atras numeroase critici nu a fost cel mai elocvent în acest caz.

Albert Oprea și Maria de la Survivor România: a fost sau nu un sărut între ei?

Băiatul a precizat că niciodată nu ar profita de o femeie să o sărute în timp ce doarme. Maria Chițu nu și-a amintit scena respectivă și spune că o surprind foarte tare imaginile. Nu crede că Albert ar fi sărutat-o, dar nu i s-ar fi părut ceva în neregulă să îi fi dat un pupic.

ADVERTISEMENT

„Eu văd că mă mișc. Bănuiesc că dormeam”, a spus Maria urmărind imaginile cu pricina, în cadrul emisiunii Teo Show.

„M-au întrebat dacă am sărutat-o în timp ce ea dormea. Mi se pare ceva bolnav. Cum să fac asta?”, a răspuns destul de deranjat fostul concurent spunând că Maria a fost pentru el ca o soră și n-a avut nicio altă intenție în ce o privește.

ADVERTISEMENT
albert oprea survivor românia
Albert Oprea și Maria Chițu de la Survivor România, invitați în platoul Teo Show

Sorin, caracterizat drept un manipulator

Foștii concurenți din echipa războinicilor au vorbit și depre cum i-a schimbat pe ei experiența de la Survivor România. Albert a spus că nu se aștepta ca impactul să fie atât de mare.

Când a ajuns în țară și a văzut mulțimea care îi scanda numele și-a dat seama că și-a atins scopul.

ADVERTISEMENT

„Dintr-un băiat normal, toată lumea să vină să îți strige numele. Visul meu a fost să dau un exemplu tinerilor din România, să fiu un exemplu al noii generații”, a spus Oprea la Kanal D.

Fostul concurent i-a caracterizat în câteva cuvinte pe cei cu care a conviețuit timp de 6 luni în Republica Dominicană. Despre Sorin a spus că este un foarte bun manipulator, iar despre Zanni, câștigătorul ediției, că este enervant de inteligent pentru vârsta lui.

 

A

ADVERTISEMENT