Sport

A renunţat la fotbal pentru a fi ispită la show-ul “Insula Iubirii”! Reacţia tranşantă a antrenorului: “Sunt şocat că a ales o vilă în Mallorca, plină cu femei frumoase!”

E scandal în Irlanda, după ce Scott van-der-Sluis, portarul în vârstă de 22 de ani de la Shelbourne a renunţat la fotbal pentru a participa la show-ul "Insula Iubirii".
15.06.2023 | 18:48
A renuntat la fotbal pentru a fi ispita la showul Insula Iubirii Reactia transanta a antrenorului Sunt socat ca a ales o vila in Mallorca plina cu femei frumoase
A renunţat la fotbal pentru a fi ispită la show-ul "Insula Iubirii"! Reacţia tranşantă a antrenorului: "Sunt şocat că a ales o vilă în Mallorca, plină cu femei frumoase!"
ADVERTISEMENT

Portarul celor de la Shelbourne, Scott van-der-Sluis, în vârstă de doar 22 de ani, a renunţat la fotbal pentru a participa la show-ul de televiziune “Insula Iubirii”. El şi-a reziliat contractul cu echipa de fotbal.

A renunţat la fotbal pentru a fi ispită la show-ul “Insula Iubirii”: “Sunt şocat că a ales o vilă în Mallorca, plină cu femei frumoase!”

Antrenorul său este Damien Duff, fostul coleg al lui Adrian Mutu din perioada Chelsea. Irlandezul a avut o reacţie tranşantă după ce portarul său a renunţat la fotbal pentru a participa la show-ul “Insula Iubirii”:

ADVERTISEMENT

“Am fost şocat şi trist că Scott a ales o vilă din Mallorca plină de femei frumoase în defavoarea mea, a staff-ului şi a colegilor”, a fost reacţia ironică a lui Damien Duff.

Pe un ton mai serios, Duff a spus: “Îi mulţumesc lui Scott pentru tot ceea ce a făcut la Shelbourne şi îi doresc tooate cele bune în viitor, indiferent de domeniul în care va activa”.

ADVERTISEMENT

Scott van-der-Sluis este un portar din Ţara Galilor, trecut în perioada junioratului la Manchester United, Liverpool şi Swansea. El a reprezentat naţionala galeză la mai multe niveluri de vârstă.

“Este o nouă oportunitate pentru a-mi schimba viaţa şi abia aştept să văd ce îmi va oferi acest nou capitol”

La despărţirea de Shelbourne, portarul a declarat: “Mi-a plăcut foarte mult experienţa de la Shelbourne. Fotbalul este singura activitate pe care am avut-o, singura pe care o ştiu. 

ADVERTISEMENT

Este o nouă oportunitate pentru a-mi schimba viaţa şi abia aştept să văd ce îmi va oferi acest nou capitol din viaţa mea. Shelborune este un club grozav care merge în direcţia corectă.

Abia aştept să mă bucur la realizările colegilor mei. Shels este clubul meu. O să vin şi o să îi încurajez pe băieţi de la stadion ca fan, după ce voi părăsi vila (n.r. de la Insula Iubirii)”, a spus van der Sluis.

ADVERTISEMENT
Scott van-der-Sluis a pozat deja pentru Insula Iubirii
Scott van-der-Sluis a pozat deja pentru Insula Iubirii

Insula Iubirii este un show tv în care cuplurile îşi testează limitele relaţiei. Femeile şi bărbaţii vor locui în două vile diferite de pe insulă, în timp ce ispitele aduse special în emisiune vor încerca să îi ademenească pe îndrăgostiţi.

ADVERTISEMENT
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la...
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, suspendată după apariția unor imagini scandaloase
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați...
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii...
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat decesul
A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a...
A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a ajuns la spital din cauza stresului. Vacanţă de coşmar pentru o tânără din UK
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile...
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile șocante făcute de Adina Maria în scandalul uriaș
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54...
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54 de ani. A pozat fără inhibiții la malul mării
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc...
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc . Dumnezeu să-l odihnească
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza...
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza copiilor ei și a Marei Bănică. ''Mara era hotărâtă să ne distrugă fericirea''
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi