Sport

A renunţat la fotbal pentru a fi ispită la show-ul “Insula Iubirii”! Reacţia tranşantă a antrenorului: “Sunt şocat că a ales o vilă în Mallorca, plină cu femei frumoase!”

E scandal în Irlanda, după ce Scott van-der-Sluis, portarul în vârstă de 22 de ani de la Shelbourne a renunţat la fotbal pentru a participa la show-ul "Insula Iubirii".
15.06.2023 | 18:48
A renuntat la fotbal pentru a fi ispita la showul Insula Iubirii Reactia transanta a antrenorului Sunt socat ca a ales o vila in Mallorca plina cu femei frumoase
A renunţat la fotbal pentru a fi ispită la show-ul "Insula Iubirii"! Reacţia tranşantă a antrenorului: "Sunt şocat că a ales o vilă în Mallorca, plină cu femei frumoase!"
ADVERTISEMENT

Portarul celor de la Shelbourne, Scott van-der-Sluis, în vârstă de doar 22 de ani, a renunţat la fotbal pentru a participa la show-ul de televiziune “Insula Iubirii”. El şi-a reziliat contractul cu echipa de fotbal.

A renunţat la fotbal pentru a fi ispită la show-ul “Insula Iubirii”: “Sunt şocat că a ales o vilă în Mallorca, plină cu femei frumoase!”

Antrenorul său este Damien Duff, fostul coleg al lui Adrian Mutu din perioada Chelsea. Irlandezul a avut o reacţie tranşantă după ce portarul său a renunţat la fotbal pentru a participa la show-ul “Insula Iubirii”:

ADVERTISEMENT

“Am fost şocat şi trist că Scott a ales o vilă din Mallorca plină de femei frumoase în defavoarea mea, a staff-ului şi a colegilor”, a fost reacţia ironică a lui Damien Duff.

Pe un ton mai serios, Duff a spus: “Îi mulţumesc lui Scott pentru tot ceea ce a făcut la Shelbourne şi îi doresc tooate cele bune în viitor, indiferent de domeniul în care va activa”.

ADVERTISEMENT

Scott van-der-Sluis este un portar din Ţara Galilor, trecut în perioada junioratului la Manchester United, Liverpool şi Swansea. El a reprezentat naţionala galeză la mai multe niveluri de vârstă.

“Este o nouă oportunitate pentru a-mi schimba viaţa şi abia aştept să văd ce îmi va oferi acest nou capitol”

La despărţirea de Shelbourne, portarul a declarat: “Mi-a plăcut foarte mult experienţa de la Shelbourne. Fotbalul este singura activitate pe care am avut-o, singura pe care o ştiu. 

ADVERTISEMENT

Este o nouă oportunitate pentru a-mi schimba viaţa şi abia aştept să văd ce îmi va oferi acest nou capitol din viaţa mea. Shelborune este un club grozav care merge în direcţia corectă.

Abia aştept să mă bucur la realizările colegilor mei. Shels este clubul meu. O să vin şi o să îi încurajez pe băieţi de la stadion ca fan, după ce voi părăsi vila (n.r. de la Insula Iubirii)”, a spus van der Sluis.

ADVERTISEMENT
Scott van-der-Sluis a pozat deja pentru Insula Iubirii
Scott van-der-Sluis a pozat deja pentru Insula Iubirii

Insula Iubirii este un show tv în care cuplurile îşi testează limitele relaţiei. Femeile şi bărbaţii vor locui în două vile diferite de pe insulă, în timp ce ispitele aduse special în emisiune vor încerca să îi ademenească pe îndrăgostiţi.

ADVERTISEMENT