News

A sedus-o, apoi a jefuit-o. O tânără din București a rămas fără bani și bijuterii, după ce a invitat acasă un bărbat cunoscut pe internet

O tânără a fost sedusă și jefuită de un bărbat cunoscut pe internet. A legat-o la ochi și de mâini, apoi i-a furat banii și bijuteriile.
21.03.2024 | 16:41
A seduso apoi a jefuito O tanara din Bucuresti a ramas fara bani si bijuterii dupa ce a invitat acasa un barbat cunoscut pe internet
Tânără din București, sedusă și jefuită de un bărbat. Foto Unsplash
ADVERTISEMENT

O tânără din București a fost jefuită de cel care a sedus-o. Caz halucinant în Capitală, desprins parcă din filme. O tânără de 28 de ani a alertat polițiștii, după ce a fost jefuită de un bărbat cunoscut pe internet, prin intermediul unei aplicații.

Tânără din București, sedusă și jefuită de un bărbat cunoscut pe internet

Totul s-a întâmplat în locuința femeii, într-un apartament din Sectorul 3. Cei doi amorezi s-au cunoscut în decembrie 2023. Au comunicat online, iar în cele din urmă au decis să se întâlnească. Potrivit oamenilor legii, tâlhăria a avut loc pe 13 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Individul, în vârstă de 32 de ani, a reușit să câștige încrederea tinerei. L-a invitat acasă, crezând că va petrece o seară romantică în compania noului iubit. Însă, așteptările i-au fost înșelate, iar seara s-a încheiat cu un apel la 112 dat polițiștilor.

Mai exact, femeia s-a lăsat convinsă de tânăr să fie legată la ochi și de mâini, în timpul unui joc erotic, arată Știrile Pro Tv. Prin această metodă, bărbatul a profitat de naivitatea femeii și a jefuit-o.

ADVERTISEMENT

I-a furat mai multe bijuterii, trei carduri bancare și un telefon, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 5.000 de lei. Apoi, individul a plecat. Când și-a dat seama că a fost victima unei tâlhării, femeia a anunțat poliția.

„La data menţionată, în timp ce se afla în locuinţa victimei, profitând de neatenţia ei, bărbatul i-ar fi sustras mai multe bijuterii, telefonul mobil, portofelul ce conţinea bani, actele de identitate şi carduri bancare.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după comiterea faptei, în jurul orei 20,30, de pe un card bancar sustras de bărbat, ar fi fost efectuate mai multe tranzacţii, fără consimţământul acesteia”, a transmis Direcția Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Individul a fost arestat preventiv

Totodată, bărbatul a lăsat telefonul mobil al victimei la un amanet. În urma cercetărilor, oamenii legii l-au identificat pe făptaș, iar miercuri, 20 martie, au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia, în județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au găsit mai multe dintre bunurile furate, inclusiv cardurile bancare. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

 

 

ADVERTISEMENT