Life

A trădat PRO TV pentru Antena 1! Vedeta n-a stat pe gânduri pentru un rol la Chefi la Cuțite

Surpriză uriașă pe piața televiziunii! O vedetă de la Chefi la cuțite a părăsit barca PRO TV pentru Antena 1! Despre cine e vorba?
11.12.2023 | 13:00
A tradat PRO TV pentru Antena 1 Vedeta na stat pe ganduri pentru un rol la Chefi la Cutite
A trădat PRO TV pentru Antena 1. Foto: PRO TV- Antena 1. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

A plecat de la PRO TV pentru Antena 1! Este vorba despre unul din noii jurați de la Chefi la cuțite, unul din numele surprinzătoare ale viitorului sezon pentru care se va filma la foc automat după sărbătorile de iarnă!

Vedeta care a plecat de la PRO TV pentru Antena 1, jurat la Chefi la cuțite

Ștefan Popescu, unul din cei patru chefi noi, a fost sub contract cu PRO TV, după cum a aflat FANATIK. Bucătarul a cărui CV este de-a dreptul impresionant a ales, însă, rolul de jurat în show-ul de la Antena 1, după ce publicul l-a văzut gătind în matinalul Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, e posibil ca la mijloc să fi fost un simplu contract de colaborare pe o perioadă determinată cu PRO TV, fapt pentru care și-a permis să schimbe tabăra. De altfel, Ștefan Popescu nu este deloc străin de emisiunea Chefi la cuțite. Maestrul bucătar a fost cel de-al patrulea jurat în sezonul 11.

Ce nu se știe despre Ștefan Popescu. A gătit pentru doi foști președinți

Bucătarul care a gătit pentru fostul președinte ucrainean Petro Poroșenko și fostul președinte francez François Hollande a tot alternat între cele două posturi de televiziune, semn că a semnat un contract destul de permisiv cu PRO TV.

ADVERTISEMENT

Ștefan Popescu a mai avut apariții la Vorbește lumea și în plină pandemie, în anul 2020. Așadar, nu este prima oară când ”trădează” PRO TV pentru Antena 1 căci, așa cum spuneam, a fost unul din jurații speciali din sezonul 11.

Noul jurat de la Chefi la cuțite are cu ce se lăuda. Pe lângă succesele profesionale pe care le-a bifat de-a lungul anilor, Ștefan se laudă și cu o familie minunată. Bucătarul este tată de băieți, doi la număr!

ADVERTISEMENT

Pe pagina sa web, Ștefan Popescu spune despre sine că e o fire optimistă, veselă, calmă, dar și energică atunci când situația o cere. Nu îi plac persoanele care se plâng constant și nici leneșii. De asemenea, este un mare cinefil.

Ce îl recomandă, dincolo de aceste calități, pentru titulatura de jurat la Chefi la cuțite 2024? Ei bine, Ștefan Popescu este chef-executiv la mai multe hoteluri și restaurante din Capitală. Dincolo de asta, are și studii care îi certifică toate competențele cu care se laudă.

ADVERTISEMENT
ștefan popescu pro tv
Ştefan Popescu a fost prezent destul de des la PRO TV, în cadrul matinalului Vorbește lumea. Foto: PRO TV

Noul jurat de la Chefi, specializat în preparate vegetariene

Popescu a terminat Facultatea de Inginerie și Management Agro-Turistic. Are o diplomă de maistru în artă culinară, un alt certificat de bucătar specializat în mâncare vegetariană și dietetică. A luat locul întâi în cadrul concursului național „Arena Bucătarilor” desfășurat la Brașov. A primit și distincția de artist în bucătărie la Gala Premiilor Food and Bar.

Antena 1 și-a găsit chefii, după plecarea șocantă a celor trei legende ale concursului culinar: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Bucătarii nu s-au mai prezentat la filmările care trebuiau să înceapă în toamnă pentru sezonul 13 Chefi la cuțite.

Separarea de producătoarea Mona Segall a dat peste cap toate planurile Antenei 1, după cum FANATIK a relatat. O parte din concurenții care s-au prezentat la casting și chiar au trecut de etapa preselecțiilor au rămas în ceață până când postul de televiziune s-a decis ce soartă va avea emisiunea atât de urmărită de telespectatori. Rămâne de văzut dacă Ștefan Popescu, alături de Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner vor ridica audiențele așa cum au făcut-o cei plecați.

 

ADVERTISEMENT