Fotbal international

A uitat ce număr are pe tricou! Bakayoko a uimit pe toată lumea când a vrut să iasă de pe teren, deși nu el era cel schimbat ?. VIDEO

09.12.2019 | 16:27
A uitat ce numar are pe tricou Bakayoko a uimit pe toata lumea cand a vrut sa iasa de pe teren desi nu el era cel schimbat  VIDEO
ADVERTISEMENT

Tiemoue Bakayoko a oferit un moment comic în meciul dintre AS Monaco și Amiens, când a uitat ce număr poartă pe tricou. Arbitrul adițional a arătat 14 pe tabelă, iar fostul mijlocaș al lui Chelsea și AC Milan s-a îndreptat spre ieșire, deși el poartă 6, spre surprinderea colegilor săi.

Bakayoko a uitat ce număr poartă ?

În prima sa perioadă la AS Monaco, dar atât la Chelsea cât și la AC Mikan, Bakayoko a purtat numărul 14, dar de când a revenit la monegasci, a primit numărul 6.

ADVERTISEMENT

În minutul 81 al partidei cu Amiens, Leonardo Jardim a vrut să-l scoată de pe teren pe Keyta Balde, care poartă numărul 14, dar Bakayoko s-a îndreptat spre ieșire, uitând că nu mai poartă 14, ci 6 pe tricou.

În cele din urmă, colegii și antrenorul i-au zis că nu el este cel care trebuie să fie înlcouit, iar mijlocașul francez a început să râdă, la fel și coechipierii lui.

ADVERTISEMENT

Cesc Fabregas, fost coechipier la Chelsea cu francezul, a glumit pe twitter despre momentul hazliu: „Doar lui Baka i se putea întâmpla asta. Te iubim cu toții!”.

Bakayoko nu mai este dorit la Chelsea

Chiar dacă Chelsea a plătit aproape 20.000.000 de euro pentru a-l aduce pe Tiemoue Bakayoko de la AS Monaco pe „Stamford Bridge”, mijlocașul francez a dezamăgit și a fost împrumutat de-a lungul timpului la mai multe echipe.

ADVERTISEMENT

În sezonul precedent, AC Milan l-a împrumutat pe mijlocașul francez, iar el părea că s-a integrat bine în formația „rossonerilor”. În cele din urmă nici AC Milan nu l-a mai dorit și nu l-a achiziționat definitiv după sezonul petrecut în Serie A.

La AS Monaco, Bakayoko a revenit în vară, tot sub formă de împrumut și a devenit din nou titular incontestabil în echipa lui Leonardo Jardim, alături de care a cucerit un titlu de campion în Ligue 1.

ADVERTISEMENT

As Monaco a câștigat partida cu Amiens cu scorul de 3-0 și se află pe locul 11 cu 24 de puncte în campionatul Franței.

  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Tiemoue Bakayoko, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: