Sport

Emmanuel Macron, protagonist într-un meci caritabil! A înscris din penalty chiar sub privirea lui Arsene Wenger! Video

Emmanuel Macron, Președintele Franței, a fost văzut într-o ipostază surprinzătoare în această săptămână, când fanii fotbalului l-au putut vedea pe teren într-un meci caritabil.
26.04.2024 | 07:40
Emmanuel Macron protagonist intrun meci caritabil A inscris din penalty chiar sub privirea lui Arsene Wenger Video
Emmanuel Macron, star pe terenul de fotbal / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Emmanuel Macron nu este doar președinte, ci și un iubitor al fotbalului în timpul liber. Președintele Franței a fost protagonistul unor clipuri video care au ajuns viral, după ce acesta a participat la un meci caritabil.

Meci caritabil cu Emmanuel Macron în prim-plan

Miercuri, 24 aprilie, a avut loc un meci caritabil în Franța, unde au participat mai multe legende. Alături de președintele Franței au participat și foste glorii ale fotbalului francez și mondial.

ADVERTISEMENT

Meciul caritabil a fost organizat de VCF (Variete Club de France), dedicat unui proiect denumit Operațiunea „Pieces Jaunes“. Scopul proiectului este de a oferi condiții tot mai bune copiilor și adolescenților internați în spitalele naționale.

Nu este surprinzător că Emmanuel Macron a fost prezent, întrucât organizația este susținută de soția sa. Brigitte Macron este un sponsor considerabil al organizației, care a organizat evenimentul în Plaisir, reginea Île-de-France.

ADVERTISEMENT

Președintele Franței a evoluat pentru echipa VCF Vendroux, unde a purtat numărul 3 pe tricou. Macron a evoluat alături de Didier Drogba, Laurent Blanc, Eden Hazard, Didier Deschamps sau Marcel Desailly.

Printre adversari se numărau Samuel Eto’o, Daniel van Buyten sau El Hadji Diouf, conduși pe bancă de Arsene Wenger. Sub privirile antrenorului francez, Emmanuel Macron a înscris un penalty, care a fost aplaudat de toată lumea prezentă.

ADVERTISEMENT

Emmanuel Macron, implicat în fotbal ori de câte ori e nevoie

Emmanuel Macron a mai fost surprins în ipostaze apropiate de fotbalul francez. Un mare susținător al naționalei „cocoșilor Galici“, președintele a fost în centrul unor scene surprinzătoare recent.

Kylian Mbappe, jucătorul celor de la Paris Saint-Germain, a fost invitat de Emmanuel Macron la cină. Principalul subiect ar fi fost, conform presei franceze, convingerea lui Mbappe să rămână în Franța.

ADVERTISEMENT

Alte zvonuri privind întâlnirea celor doi, unde a participat și investitorul de la PSG, a fost prezența lui Mbappe la Jocurile Olimpice. Aproape să semneze cu Real Madrid, francezul ar putea fi oprit de Florentino Perez să participe.

De altfel, Emmanuel Macron a mai fost văzut în multe momente aproape de naționala Franței. Președintele i-a vizitat pe francezi chiar după ce au câștigat Cupa Mondială din anul 2018. Acum, președintele este extrem de prins în sport, având în vedere că Jocurile Olimpice din anul 2024 vor fi organizate la Paris, unde ar putea ajunge și Simona Halep.

ADVERTISEMENT