Sport

Abdallah, gol cu călcâiul în Dinamo – Rapid! Aioani a gafat la debut. Video

Hakim Abdallah a înscris un gol spectaculos în prima repriză a derby-ului cu Rapid. Atacantul lui Dinamo a profitat de eroarea lui Marian Aioani.
27.01.2024 | 21:19
Abdallah gol cu calcaiul in Dinamo  Rapid Aioani a gafat la debut Video
Hakim Abdallah a marcat în prelungirile primei reprize la derby-ul Dinamo - Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a controlat prima parte a meciului cu Rapid. În ciuda jocului mai bun al „câinilor”, Rapid a deschis scorul în minutul 44 prin Jayson Papeau. În prelungirile primei reprize, Hakim Abdallah l-a învins pe Marian Aioani cu o execuție de efect.

Abdallah, gol cu călcâiul în Dinamo – Rapid! Aioani a gafat la debut

Dinamo a făcut o primă repriză consistentă în fața rivalilor din Giulești. Formația pregătită de Zeljko Kopic și-a creat mai multe șanse de a marca, însă defensiva „alb-roșiilor” a cedat în finalul primei reprize.

ADVERTISEMENT

Omar El Sawy, soluția aleasă de Cristiano Bergodi pentru regula U21 la meciul cu Dinamo, i-a pasat excelent în careu lui Jayson Papeau. Francezul l-a învins pe Golubovic printr-o execuție norocoasă.

Egalitatea a fost restabilită la 3 minute distanță prin Hakim Abdallah. Marian Aioani, portarul transferat de Rapid de la Farul, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, a ieșit neinspirat și a respins mingea doar până la marginea careului la Ilic. Șutul croatului a fost deviat cu călcâiul în poartă de Hakim Abdallah. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT
  • 3 goluri a marcat Hakim Abdallah în actuala stagiune în tricoul lui Dinamo

Rapid, fără galerie la derby-ul cu Dinamo

Rapid nu a avut parte de susținerea galeriei la meciul de pe Arena Națională. Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că suporterii giuleștenilor vor vedea derby-ul și își vor încuraja echipa favorită de pe Stadionul Giulești.

Aproximativ 5.000 de suporteri ai Rapidului sunt prezenți pe Stadionul Giulești în timpul derby-ului Dinamo – Rapid. Peluza este plină, iar suporterii au început să cânte încă dinainte de fluierul de start al partidei.

ADVERTISEMENT

La pauza meciului, suporterii „alb-vișiniilor” le-au pregătit o surpriză jucătorilor lui Cristiano Bergodi. Prin intermediul Rapid TV, canalul oficial de comunicare al giuleștenilor, jucătorii Rapidului au putut vedea în vestiar imagini în direct de pe stadionul Giulești.

Deși galeria Rapidului nu a venit în mod organizat la derby-ul de pe Arena Națională, aproximativ 50 de fani ai giuleștenilor și-au cumpărat bilete și au urmărit derby-ul cu Dinamo din sectorul rezervat oaspeților.

ADVERTISEMENT

La derby-ul Dinamo – Rapid, un număr oficial de 13.425 de fani au fost prezenți pe Arena Națională. Meciul a fost oprit în minutul 50 din cauza unei artificii aruncate pe teren de suporterii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT