Sport

Sărbătoare în Giulești după Dinamo – Rapid 1-2! Fanii au celebrat victoria alături de jucători

Sărbătoare generală în Giulești după victoria Rapidului, scor 2-1 cu Dinamo. Fanii i-au așteptat pe jucători la stadion după succesul de pe Arena Națională.
27.01.2024 | 23:43
Suporterii Rapidului au făcut spectacol la revenirea jucătorilor pe stadionul Giulești după derby-ul cu Dinamo. Foto: Facebook - @Rapid.
ADVERTISEMENT
27-01-2024
21:42

Jucătorii Rapidului, spectacol cu galeria pe Giulești după victoria cu Dinamo

După victoria de pe Arena Națională cu Dinamo, scor 2-1, jucătorii Rapidului s-au îndreptat spre stadionul Giulești pentru a celebra succesul alături de galerie. Suporterii „alb-vișiniilor” nu au fost prezenți pe cel mai mare stadion al țării, din cauza neînțelegerilor cu galeria echipei adverse în ceea ce privește numărul de bilete, dar și poziția pe stadion. 

Astfel, delegația Rapidului, în frunte cu Cristiano Bergodi și jucătorii, au mers pe Giulești pentru a sărbători victoria alături de fani. Galeria „alb-vișiniilor” a cântat pe tot parcursul derby-ului cu Dinamo. 

Mii de fani i-au așteptat pe jucători la stadion. Săpunaru și restul coechipierilor au mers în mod tradițional în fața galeriei și au cântat neîntrerupt. Suporterii au aprins torțe, fumigene și i-au „înțepat” pe cei de la Dinamo. 

Unii dintre jucătorii Rapidului, fascinați de atmosfera din Giulești, au scos telefonul și au imortalizat momentele. Albion Rrahmani a intrat în direct pe contul personal de Instagram și a împărtășit imaginile cu urmăritorii săi.

Sărbătoarea s-a încheiat după o jumătate de oră cu un foc de artificii. Jucătorii au părăsit terenul în aplauzele suporterilor. 

 

Rapid
Suporterii Rapidului au făcut spectacol la revenirea jucătorilor pe stadionul Giulești după derby-ul cu Dinamo. Foto: Facebook – @Rapid.

 

Rapidistii au sarbatorit alaturi de fani pe Giulesti

 

27-01-2024
20:15

Liviu Ungurean a început să plângă la finalul derby-ului Dinamo - Rapid 1-2

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa cu numărul 23 din SuperLiga. Papeau și Burmaz au adus victoria pentru echipa lui Cristiano Bergodi. Suporterii Rapidului au urmărit triumful favoriților de pe stadionul Giulești. 

La finalul derby-ului de pe Arena Națională, suporterii Rapidului au dat drumul la petrecere, iar șeful galeriei, Liviu Ungurean, a mers în fața suporterilor.

La un moment dat, liderul galeriei „alb-vișiniilor” a izbucnit în lacrimi. Jucătorii Rapidului vor merge pe Giulești pentru a sărbători victoria alături de fani. 

Liviu Ungurean a izbucnit în lacrimi la finalul derby-ului Dinamo - Rapid. Foto: FANATIK.
Liviu Ungurean a izbucnit în lacrimi la finalul derby-ului Dinamo – Rapid. Foto: FANATIK.

Liviu Ungurean a început să plângă la finalul derby-ului Dinamo - Rapid 1-2

27-01-2024
18:53

Suporterii Rapidului, explozie de bucurie la golul lui Papeau

Rapid a deschis scorul în minutul 44 al derby-ului cu Dinamo de pe Arena Națională. El Sawy i-a pasat excelent lui Jayson Papeau, care l-a învins pe Golubovic cu o execuție norocoasă. 

Suporterii Rapidului, care au boicotat derby-ul de pe Arena Națională și și-au susținut favoriții pe Giulești, au oferit imagini spectaculoase la reușita lui Jayson Papeau.

Suporterii Rapidului, explozie de bucurie la golul lui Papeau

27-01-2024
18:05

S-a umplut peluza în Giulești pentru Dinamo - Rapid

Peluza Rapidului este pregătită de show pentru derby-ul cu Dinamo, chiar dacă îl vor urmări de la distanță. Aproximativ 5.000 de fani sunt pe stadion și urmăresc pe tabela de marcaj partida de pe Arena Națională.

Cu peluza plină, doar puțini fani au mai luat loc la tribuna 2. Cert este că fanii au început să cânte chiar înainte de fluierul de start al derby-ului Dinamo – Rapid.

Fanii Rapidului fac spectacol pe Giulești în timpul derby-ului cu Dinamo

Suporterii Rapidului au dat drumul la spectacol pe Giulești. Foto: FANATIK.
Suporterii Rapidului au dat drumul la spectacol pe Giulești. Foto: FANATIK.
Suporterii Rapidului au dat drumul la spectacol pe Giulești. Foto: FANATIK.
Suporterii Rapidului au dat drumul la spectacol pe Giulești. Foto: FANATIK.

27-01-2024
17:13

Primele imagini din Giulești, înainte de Dinamo - Rapid

Liviu Ungurean, zis Bocciu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că suporterii Rapidului vor vedea derby-ul contra lui Dinamo de pe Stadionul Giulești.

În urma faptului că au fost nemulțumiți de condițiile impuse de galeria lui Dinamo cu privire la numărul de bilete și la poziția pe Arena Națională, suporterii Rapidului au luat decizia de a urmări derby-ul de pe Arena Națională pe ecrane uriașe în Giulești. 

Cu aproximativ două ore înainte de startul derby-ului Dinamo – Rapid, nocturna stadionului din Giulești a fost aprinsă. Ulterior, sute de suporteri ai Rapidului și-au făcut apariția în jurul stadionului și au așteptat deschiderea porților stadionului care a fost programată la ora 19:00. 

Cu o oră înainte de fluierul de start al meciului Dinamo – Rapid, sute de fani ai giuleștenilor au urcat în tribunele stadionului din Giulești. 

Fanii Rapidului au pătruns în tribunele stadionului Giulești. Foto: FANATIK.
Fanii Rapidului au pătruns în tribunele stadionului Giulești. Foto: FANATIK.
26-01-2024
12:55

Bocciu vede meciul din Giuleşti: "O să ne adunăm pe stadion!"

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, a anunţat că nu mai există nicio şansă ca fanii Rapidului să vadă derby-ul cu Dinamo de pe stadion şi îi invită pe fani pe stadionul Giuleşti, acolo unde vor fi montate ecrane uriaşe: 

“O să văd meciul pe stadionul din Giuleşti. O să ne adunăm pe stadion şi vom urmări meciul de acolo”, a transmis Liviu Ungurean la FANATIK SUPERLIGA

Liviu Ungurean vede derby-ul de pe Giuleşti

26-01-2024
12:32

Rapidiștii își cheamă suporterii pe stadionul Giulești

Rapid a postat un comunicat pe pagina oficială de Facebook în care anunță că își așteaptă fanii pe stadionul Giulești pentru a-și susține echipa în meciul cu Dinamo.

“Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.
Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri” este mesajul postat de Rapid.

Giuleștenii susțin că au avut promise inițial 5.000 de bilete la meci, după care dinamoviștii au schimbat din mers înțelegerea și le-au oferit doar 2.800, atât cât prevede regulamentul. Asta i-a deranjat teribil pe ”vișinii”, care au amenințat cu boicotul.

Nu se prezintă Rapid la derby-ul cu Dinamo în semn de solidaritate cu suporterii?

Liderul suporterilor Rapidului, Liviu Ungurean, zis Bocciu, le-au transmis fanilor să stea acasă și să nu meargă la întâlnirea de pe Arena Națională cu Dinamo, nemulțumit de numărul mic de bilete primit și de faptul că acestea sunt la inelul 3.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului din Giulești a ținut să fie alături de fani, însă a emis un comunicat destul de ambiguu din care se poate înțelege și faptul că echipa lui Cristiano Bergodi nu se va prezenta la derby-ul din etapa a 23-a din SuperLiga.

”#12 Suntem solidari cu suporterii noștri, în decizia de a nu merge la partida cu Dinamo, de pe Arena Națională. #FamiliaRapid #MereuImpreuna”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a grupării giuleștene.

ADVERTISEMENT

Tocmai această postare i-a băgat în ceață pe unii fani ai formației de lângă Podul Grant, aceștia înțelegând faptul că Rapidul nu se va prezenta la partida cu Dinamo în semn de solidaritate cu suporterii.

Din informațiile FANATIK, conducerea clubului Rapid va reveni vineri, 26 ianuarie, cu un comunicat în care va clarifica situația, că nu se pune problema să nu se prezinte la întâlnirea cu Dinamo

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a lămurit problema

Însă, alarmat de zvonurile legate de neprezentarea echipei la derby, acționarul minoritar Victor Angelescu a ieșit public și a dezmințit acest lucru. Oficialul din Giulești a plusat și chiar a anunțat victoria Rapidului.

”Înțelegem că altele au fost discuțiile între lideri. Fanilor noștri li s-a promis ceva prima dată… Dacă vor primi bilete la primul inel, înțeleg că vor veni. Dar probabilitatea e destul de mare să nu vină… Noi înțelegem supărarea fanilor.

ADVERTISEMENT

Noi o să vedem de treabă și vom câștiga partida. Fanilor noștri li s-a promis ceva. Din 5.000 de bilete s-a ajuns la 2.800, iar apoi de la inelul 1 s-a ajuns la alt inel. Lucrurile trebuiau să fie clare de la început.

Nu e normal că cealaltă echipă să-și schimba poziția. Bănuiesc că asta i-a supărat pe fani. Înțeleg că Dinamo vrea un avantaj, dar lucrurile trebuiau să fie clare de la început”, a declarat Angelescu, la Orange Sport.

Ultrașii lui Dinamo au dat un răspuns dur către rivali. Aceștia au expus o parte dintre motivele pentru care nu le-au dat mai multe tichete rapidiștilor și au amintit de situația petrecută la meciul tur, în Giulești, când galeria ”câinilor” a decis să părăsească stadionul pentru că i-a fost interzisă coregrafia.

Rapidistii au petrecut alaturi de fani pe Giulesti

 

ADVERTISEMENT